Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 94
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njegov dan

Paris Saint-Germain posvetio zgodnu objavu čarobnjaku iz Zavidovića

safet sušić
Foto: Reuters/PIXSELL
13.04.2019.
u 12:41

Legendari Pape je, između ostalog, pomogao PSG-u da osvoji prvi naslov prvaka Francuske

Ponajbolji europski nogometni klub, Paris Saint-Germain, sjetio se čestitati Safetu Sušiću 64. rođendan (13. travnja, Zavidovići). Francuski je klub na društvene mreže postavio zgodnu objavu, kompilaciju Sušićevih golova iz vremena dok je nosio dres tog kluba.

Poznat i pod nadimkom Pape, karijeru je počeo graditi u Sarajevu, klubu za koji je odigrao 221 utakmicu. U parišku je momčad preselio 1982. godine, te je u 343 nastupa iza sebe ostavio 96 golova i 61 asistenciju.

Tijekom sezone 1985/86 zabio je deset pogodaka te je tako pomogao klubu da osvoji svoj prvi naslov prvaka Francuske!

Zanimljivo je reći da ga je France Football imenovao najboljim igračem PSG-a svih vremena, ali i da niti jedan stranac do danas nije ubilježio toliko nastupa u dresu tog kluba.

Komentara 1

SK
strogo kontrolirani vlakovi
00:51 14.04.2019.

Po čemu je "ponajbolji europski nogometni klub, Paris Saint-Germain"?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije