Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOGOMET Karlovac gostuje u Trogiru

Pamić: Očekujem ‘zvijeri’ na terenu

07.11.2008.
u 17:07

Igor Pamić sa svojom je momčadi put Sinja, gdje će u subotu nastaviti drugoligaško natjecanje, otputovao s novim ugovorom u džepu.

– Nakon situacije koja je prijetila s NK Rijekom, koja je našem treneru nedavno nudila angažman, i u uvjerenju da će takvih ponuda biti još, jer je Pamić pokazao da je vrhunski trener, uprava je u dogovoru s trenerom došla do zaključka da je obostrani interes da se ugovor produži do kraja sezone 2010./2011. – rekao je Šprajcer.

Karlovačke ambicije
Pamić je dodao da je, potpisujući za Karlovac, prvi put inzistirao na sredini koja ima ambiciju. U Karlovcu ju je pronašao, i na krilima dobrih rezultata juri prema Prvoj ligi.

– Bez obzira na pozive koji gode, a možete me uhvatiti za riječ, Rijekin poziv prihvatilo bi deset od deset trenera u Hrvatskoj, smatram da ova sredina zaslužuje mnogo više. Zajedno se borimo, radimo, prati nas rezultat i s upravom sam se dogovorio u dvije minute jer vidim da razmišlja dugoročno – rekao je Pamić.

Prva utakmica nakon desetodnevne stanke, koju je Karlovac završio porazom u Unešiću, igra se danas u Sinju, protiv posljednjeplasirane momčadi Trogira. Pamić je najavio borbu za tri boda, osvrnuvši se na kvalitetu protivnika, ali i na stanje u vlastitoj momčadi nakon tri zadnje utakmice bez pobjede.

– Trogir je mnogo kvalitetnija momčad nego što to kaže stanje na ljestvici. Čujem da u subotu računaju na Rapajića, Sablića i Šestu, doveli su trenera Ivicu Matkovića, starog mačka, ali mi onamo idemo po pobjedu. Od svoje sam ekipe na treningu nakon poraza dobio strašnu reakciju. Svjesni su da nisu bili pravi u zadnje tri utakmice, to su pokazali na treningu i od njih očekujem da budu kamikaze, zvijeri – rekao je Pamić.

Bez Fumića i Prpića
Karlovački strateg u Sinju neće moći računati na Fumića, koji odrađuje tri žuta kartona, ni Prpića koji je zbog obnovljene ozljede vjerojatno izgubljen do kraja polusezone. Današnja utakmica počinje u 14 sati, a Igor Pamić sastav će složiti tek nakon posljednjeg treninga.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije