Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 8
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KAKAV KAOS

Zbog bijesnih farmera odgađa se utakmica europskog velikana?!

Traktor
Foto: Marko Mrkonjić/Pixsell
1/5
08.02.2018.
u 14:28

U Toulouseu vlada prometni kolaps nakon što su prometnice blokirali traktori i kamioni, a osim što ne dopuštaju automobilima prolazak, pale i gume

PSG bi mogao dobiti neočekivani odmor uoči utakmice s Realom u Ligi prvaka. Parižani u nedjelju gostuju kod Toulousea, a strani mediji javljaju da bi zbog farmera utakmica mogla biti odgođena, piše Goal.

Naime, u Toulouseu vlada prometni kolaps nakon što su prometnice blokirali traktori i kamioni, a osim što ne dopuštaju automobilima prolazak, pale i gume. Razlog prosvjeda su novi propisi koje im je nametnula Europska unija, a koji se odnose na smanjenja broja poljoprivrednih površina koje ispunjavaju uvjete za europske subvencije.

Lokalni farmeri su bijesni, a vlasti ne odbacuju opciju da bi, za sada relativno mirna situacija, mogla eskalirati.

Ako do odgode utakmice uistinu i dođe, bit će to dobra vijest za PSG koji će dobiti dan odmora, ali i više vremena za pripremu utakmice s Realom u Madridu.

Komentara 3

Avatar Amfilohije von kradilofije
Amfilohije von kradilofije
14:48 08.02.2018.

Izdvojit ove turbo zetore, sad nema carine za uvoz komšije zlu ne trebalo !

Avatar Gilles Auguste Kremer
Gilles Auguste Kremer
14:33 08.02.2018.

Taj dio Francuske vam je općenito kaotičan i lud.

KU
kupatilo
04:47 10.02.2018.

Na namjerno.Katarci im platili samo da PSG ima vise vremena za odmor.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije