Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NOVI CILJEVI Nizozemski borac priželjkuje borbu s Remyjem Bonjaskim

Overeem: Borba s Mirkom mi sada nije prioritet

02.01.2009.
u 16:42

Veliki novogodišnji Dreamov turnir bombastičnog imena "Dynamite Field" ponudio nam je nekoliko zaista spektakularnih borbi, a među njima posebno vrijedi izdvojiti okršaj Alistaira Overeema i Badra Harija, jednog od najboljih K-1 boraca današnjice, koji je u toj borbi, budući da se ona održavala po pravilima K-1, slovio za velikog favorita.

Međutim, Overeem ga je na pod rušio dva puta u prvoj rundi, s tim da nakon drugog nokauta Hari nije bio u stanju ni nabrojiti prva tri slova abecede, a kamoli se ustati i nastaviti borbu. Velika pobjeda Overeema koji se za Novu godinu trebao boriti s Mirkom Filipovićem, ali organizatori su ipak otklonili tu mogućnost. Podsjećamo, Cro Cop i Overeem borili su se prošle godine, ali borba je prekinuta nakon što je Nizozemac udario Mirka u genitalije i tako onemogućio našeg borca da nastavi.

Bilo je nakon toga raznoraznih prijetnji putem medija, gdje je Overeem govorio kako će razbiti Mirka, dok je Cro Cop uzvratio Overeemu pozivom u svoju dvoranu gdje bi se njih dvojica borila zbog časti, a ne zbog novca ili slave. Do toga naravno nije došlo pa se na "Dynamite Fieldu" Mirko borio s korejskim divom Hong Man Choijem, dok je Overeem "rastavio" već spomenutog Harija.

Koliko je Overeem opasan i željan izazova dokazuje i njegova izjava u kojoj kaže kako mu je svejedno s kim se bori i po kojim pravilima. Prava suprotnost od Harija koji je priznao kako se ne bi s Overeemom borio po pravilima MMA jer to nije njegov sport.

I dok je Hari razloge poraza kasnije tražio u umoru nakon K-1 World Grand Prixa, Overeem se opet dotaknuo borbe s Mirkom.

- Mirko je odličan borac i naravno da bih se volio opet boriti s njim, ali sada mi nije prioriet. U posljednjoj sam borbi jasno pokazao kako sam bolji borac i sada želim nove izazove, želim se boriti s Remyjem Bonjaskim - ambiciozan je Overeem, a ne zanima ga ni po kojim bi se pravilima održavala ta borba.

- Kada nekoga izazovem, onda ga izazovem da se borimo po njegovim pravilima. Izazivati nekoga da se bori po mojim pravilima je glupo, neka oni biraju gdje ćemo se i kako boriti - kazao je Overeem.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije