Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
CADENA SER

Otkrivene su senzacionalne vijesti za Luku Modrića. Ovo će oduševiti Hrvatsku i izbornika Dalića

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/6
21.02.2024.
u 16:13

Španjolski mediji jučer su otkrili da je trener Carlo Ancelotti ponudio Modriću da iduće sezone bude član njegovog stručnog stožera u kraljevskom klubu.

Hrvatski kapetan Luka Modrić još uvijek nije objavio kakva će biti njegova nogometna budućnost. U madridskom Realu nema minutažu kakvu očekuje pa se stoga sve češće piše o tome da će napustiti Santiago Bernabeu nakon što mu istekne ugovor na kraju tekuće sezone. 

GALERIJA Real je Modriću dao ponudu koja se ne odbija

Zagreb: Hrvatska se plasirala na Europsko prvenstvo
1/6

Španjolski mediji jučer su otkrili da je trener Carlo Ancelotti ponudio Modriću da iduće sezone bude član njegovog stručnog stožera u kraljevskom klubu. Kasnije tijekom dana dodali su kako je Modrić odbio prijedlog jer i dalje želi igrati profesionalni nogomet te ne želi ostati u Realu na temelju starih zasluga. 

- Modrić se zahvalio na ponudi jer je shvaća kao trenerovu poruku da više nije na razini potrebnoj za igranje u Realu. Luka će nastaviti igrati, ali ako ne dođe do radikalnog i teško mogućeg zaokreta, daleko od Bernabeua. Umirovljenje na ljeto mu nije opcija ni pod razno -  izvještava španjolski Relevo. 

VEZANI ČLANCI:

Novinar Javier Herraez u poznatoj radijskoj emisiji Carrusel Deportivo na slušanoj stanici Cadena SER objavio je vijesti koje će sigurno razveseliti sve hrvatske navijače.

- Modrić se ne želi priključiti Ancelottijevom stožeru jer želi i dalje igrati. Intrigira ga igranje na idućem Svjetskom prvenstvu!

Mundijal se inače igra u ljeto 2026. u SAD-u, Meksiku i Kanadi. Modrić će tada biti udaljen tri mjeseca od 41. rođendana. 

 

Komentara 22

Avatar rubinet
rubinet
16:24 21.02.2024.

" ne želi da ostane u Realu..."----po naški bi bilo: ne želi ostati u Realu...

PV
prcko.vita
20:29 21.02.2024.

Luka je već sada legenda, možete mu već sada graditi spomenike i nazivati stadione i ulice po njegovu imenu. On je za Hrvatsku učinio više nego Milanović i Josipović i Mesić zajedno.

MA
madmaximo
16:27 21.02.2024.

Tako i treba, otići igrati u SAD i priviknuti se na ambijent i bit ćemo prvaci ...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije