Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE ŠTEDE GA

Španjolci žestoko kritiziraju Modrića. Poslali su mu jasnu poruku: 'Žali se, a zapravo je očajan'

Spanish football La Liga match - Rayo Vallecano vs Real Madrid
Alberto Gardin/IPA Sport / ipa-agency.net
19.02.2024.
u 10:30

U izvještaju je dobio neprolaznu zvjezdicu, a u tekstu u kojem se igrači ocjenjuju brojevima tek 5/10, čime je bio najgori uz francuskog veznjaka Aureliena Tchouamenija.

Španjolski velikan Real Madrid kiksao je na gostovanju kod Raya Vallecana i odigrao samo 1:1, a tamošnji mediji imali su dosta kritika na račun Luke Modrića. Hrvatski kapetan proglašen je jednim od najgorih pojedinaca kraljevskog kluba, igrao je od prve minute nakon što prethodno uglavnom grijao klupu. 

GALERIJA Legenda najavila Modrićev odlazak iz Reala

Spanish football La Liga match - Rayo Vallecano vs Real Madrid
1/6

U komentaru Marce stoji naslov "Jako malo od Modrića, Viniciusa i Brahima"  te piše: "Ako Modrić želi veću minutažu u Realu, ne smije igrati još jednu utakmicu kao što je ona kod Raya."

U izvještaju je dobio neprolaznu jednu zvjezdicu, a u tekstu u kojem se igrači ocjenjuju brojevima tek 5/10, čime je bio najgori uz francuskog veznjaka Aureliena Tchouamenija. 

VEZANI ČLANCI:

"Pokušao je preuzeti ulogu koju inače igra Kroos, onoga koji diktira tempo i dijeli lopte. To je radio precizno, ali bez isticanja i utjecaja na igru", piše Marca te dodaje kako je Hrvat bio očajan. 

Modrić je od dolaska na Santiago Bernabeu odigrao 516 utakmica i postao klupska legenda, ali njegov status bitno je drukčiji nego prijašnjih godina. 

 

Komentara 5

MI
mizimojzi
12:58 19.02.2024.

Pisu oni koji su jalni na njega.

DM
dms
10:47 19.02.2024.

Imao je odlčnu ponudu , odbio je , tak da mi nije jasno da je očekivao da bude igrao on , dok ima duplo mlađih i boljih na klupi.

Avatar CUBE
CUBE
20:55 19.02.2024.

... "čime je bio najgori uz francuskog veznjaka Aureliena Tchouamenija".. taj Tchouameni i kad bude najgori neće ga toliko danima rastezati ko Luku a možda zato što mu nisu ubili djeda ? 🤓

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije