Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OBJAVILA POLICIJA

Otkriven je uzrok iznenadne smrti slavnog hokejaša (42) i dečka druge tenisačice svijeta

Instagram
19.03.2024.
u 18:34

Prve informacije medija iz Bjelorusije nisu bile točne. Naime, mediji iz ove zemlje navodili su tromboemboliju, odnosno 'odvojeni krvni ugrušak', kao uzrok smrti.

Nakon što je smrt slavnog hokejaša i dečka Arine Sabalenke šokirala svijet sporta, otkriven je točan uzrok smrti 42-godišnjeg Konstantina Kolcova. Kolcov je bio s ponajboljom tenisačicom svijeta na turniru iz WTA 1000 serije u Miamiju, ali se nastup pretvorio u najgoru noćnu moru jer jer nekadašnja NHL zvijezda iznenada preminula.

GALERIJA Hrvatska reprezentacija predstavila je nove dresove

1/18

U početku su vijesti bile neslužbene, ali se onda oglasio hokejaški klub Salavat Julaev, u kojem je Kolcev radio kao trener, te priopćio tragčine vijesti. Izabranik slavne sportašice Arine Sabalenke stigao je u SAD kako bi svoju partnericu gledao uživo na velikom turniru, no preminuo je iznenada.

Prve informacije medija iz Bjelorusije nisu bile točne. Naime, mediji iz ove zemlje navodili su tromboemboliju, odnosno 'odvojeni krvni ugrušak', kao uzrok smrti. Ipak, službena objava policije iz Miamija demantirala je takve vijesti. Iz policije Miamija rekli su da se radi o očiglednom samoubojstvu, ali da je istraga i dalje u tijeku.

VEZANI ČLANCI:

Inače, Sabalenka i Kolcov u vezi su od 2021. godine, a ovaj proslavljeni hokejaš iz prvog braka ima troje djece. Posljednje tri godine sjajna Sabalenka redovno je objavljivala o svojim trenucima  s Kolcovom te je uživala u njegovom društvu i tijekom turnira. Nakon tragične vijesti, svi očekuju da se Arina povuče s turnira u Miamiju, ali službene potvrde još nema.

Komentara 1

Avatar Heisenberg
Heisenberg
20:10 19.03.2024.

Zašto štitite farmakološku mafiju Pfizer! Današnji komentari svi izbrisani , a redom smo izrazili sumnju na cjepivo, i krvne ugruške. Što je još nakaradnije danas neki portali donose "znanstvena dokazana otkrića" kako upravo cijepljeni imaju blagodet jer se dokazalo kako se kod njih krvni ugrušci rijeđe stvaraju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije