Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvatski klub olimpijaca:

Osuđujemo huliganski napad na Janicu Kostelić

Janica Kostelić
Foto: Davor Javorović/PIXSELL
1/5
13.06.2017.
u 11:21

"Olimpijci mogu razumjeti da pojedinci imaju drugačije mišljenje i stav vezano uz njezino političko djelovanje, ali smatramo da sport prije svega treba biti mjesto tolerancije i dijaloga."

Hrvatski klub olimpijaca, koji je jučer za novog predsjednika izabrao Željka Jerkova, osudio je danas huliganski napad na našu najuspješniju olimpijku svih vremena  a danas najvišu državnu dužnosnicu u području sporta  Janicu Kostelić. 

"Hrvatski klub olimpijaca osuđuje huliganski napad na Janicu Kostelić kao osobu, olimpijku, a danas i kao državnu dužnosnicu u području sporta, koja se, nakon brojnih sportskih uspjeha, uključila u nastojanje da pridonese daljnjem razvoju hrvatskog sporta.

Olimpijci mogu razumjeti da pojedinci imaju drugačije mišljenje i stav vezano uz njezino političko djelovanje, ali smatramo da sport prije svega treba biti mjesto tolerancije i dijaloga. Sport u svojoj osnovi povezuje ljude različitih vjerskih, nacionalnih i političkih pogleda i nikako ne bi trebao biti mjestom neprihvatljivog društvenog ponašanja.

Vjerujemo i želimo da navijačke skupine i njihovi pripadnici budu konstruktivna podrška i partner svim dionicima sporta u stvaranju boljih uvjeta za ostvarivanje novih sportskih uspjeha naših sportašica i sportaša, u duhu olimpijskih vrijednosti", stoji u priopćenju KHO-a kojeg su potpisali predsjednik Željko Jerkov i glavni tajnik dr. sc. Damir Škaro.

Komentara 5

MR
mreza
19:11 13.06.2017.

Ako je ikome normalno da hrpa neodgojenih adolescenata verbalno napada jednu ženu koja uopće nema veze s njima ni njihovim frustracijama onda je tom mjesto u umobolnici. Druga je stvar da je ta žena najodlikovanija hrvatska športašica koja doista ne zavrijeđuje da joj netko bez razloga je.be mater. Zato smatram da bi ove neodgojene luđake trebalo kazniti da do kraja života nose žig na čelu da su budale.

Avatar tnin
tnin
19:16 13.06.2017.

Napad na Janicu Kostelić treba okarakterizirati kao silovanje ili čak pokušaj ubojstva i huligane strpati u bajbukanu na desetak godina a nakon toga putovnicu u ruke i nogom u guzicu jer takve budaletine netrebaju nikome u ovoj zemlji ali ni u Europi.

PA
paric
19:25 13.06.2017.

Pravna država mora funkcionirati i luđake treba primjereno kazniti i pozvati njihove mamice na razgovor s crnim dečkima da im ovi nasamo odgovore kako su odgojile bolesnike.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije