Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na Facebooku

Službenik Ministarstva vrijeđao Janicu Kostelić pa se ispričao

Janica Kostelić
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
1/5
12.06.2017.
u 17:44

Čini se kako je Bonacci shvatio da je pretjerao te je "ispravio" svoj status i ispričao se sportskoj legendi.

Državni službenik iz Ministarstva znanosti i obrazovanja Duje Bonacci na svom je Facebook profilu državnu tajnicu za sport i legendarnu hrvatsku olimpijku Janicu Kostelić nazvao "polupismenom" i beskorisnom". 

"O Jano, o Janice, popupismena i beskorisna državna tajnice", napisao je sinoć Bonacci na svom Facebook profilu. Stihovi su u stilu poznate pjesme kojom su, dok je skijala, navijači slavili Janicu Kostelić, ali i u stilu pjesme kojom su je proteklog vikenda vrijeđali navijači na Braču zbog čega se ranije vratila u Zagreb, a oni su osuđeni na zatvorske kazne. 

Ispričao se

Čini se kako je Bonacci shvatio da je pretjerao te je "ispravio" svoj status i ispričao se sportskoj legendi. "Poštovana Jano, oprosti za uvrede, nije bilo lijepo od mene... Za državnu tajnicu definitivni nisi, kao što ni ja nisam za svjetski kup, ali to nije razlog da te vrijeđam", napisao je Bonacci koji, prema Facebook strabnici, radi kao voditelj Odjela za škole i rekreativni sport u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, dok mu je ranije zaposlenje bilo glasnogovornik u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta.  

"Na koncu, nisi ti glavni krivac za takvo stanje stvari već su to oni koji su tebe "navukli" da za sitne pare od svojih zasluženih odličja njima načiniš smokvin list", zaključio je Bonacci. 

Podsjetimo, Prekršajni sud u Splitu u nedjelju popodne osudio je na petodnevnu zatvorsku kaznu sedmoricu od 12 mladića privedenih u subotu zbog narušavanja javnoga reda i mira na trajektu na liniji Split-Supetar i u supetarskoj luci, te vrijeđanja hrvatske sportašice i državne tajnice za sport Janice Kostelić, dok su dvojica maloljetnika puštena na slobodu, a od progona trojice privedenih se odustalo.

Komentara 91

JU
juma
18:12 12.06.2017.

Ovaj primitivni lik je zaposlen u ministarstvu obrazovanja i znanosti? Sada i vidimo zašto su nam i obrazovanje i znanost tu gdje jesu. Budući da ovakvim objavama narušava ugled institucije u kojoj radi, trebao bi dobiti momentalni otkaz.

KA
Karloho
18:06 12.06.2017.

Jad i bijeda , lik koji radi u Ministarstvu znanosti i obrazovanja odobrava nasilje i vrijeđa Janicu,na sto je spala naša zemlja i koga sve plaćamo da nam truje mlade ljude.

PO
pozornik66
18:10 12.06.2017.

Uvesti disciplinu u državne službe i ovakve komentare državnih zaposlenika prekinit protjerivanjem istih na biro za zapošljavanje pa onda nek s.ere koliko god hoće

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije