Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 178
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
A imala je 120 kilograma

Osječanka koju je otac tjerao da igra za Srbiju pokazala savršenu liniju

Jelena Dokić
Foto: Instagram/Jelena Dokić
1/10
20.09.2019.
u 13:25

Rođena Osječanka imala je problema sa štitnjačom te se neprestano borila s viškom kilograma. Prije dvije godine imala je 120 kilograma te je odlučila promijeniti način života.

Bivša australska tenisačica Jelena Dokić (36) vrlo je aktivna na društvenim mrežama. Nekadašnja četvrta igračica u svojoj autobiografskoj knjizi ''Nesalomljiva'' iznijela je šokantne detalje o sebi, svojoj obitelji i ponajviše o svojem nasilnom ocu Damiru.

Rođena Osječanka imala je problema sa štitnjačom te se neprestano borila s viškom kilograma. Prije dvije godine imala je 120 kilograma te je odlučila promijeniti način života.

>> Lijepa tenisačica zagolicala maštu: Pogledajte u čemu je igrala, svi gledali samo nju!

Jelena Dokić
1/13

U tome je posve uspjela i svoju težinu je uspjela gotovo prepoloviti. Na posljednjim fotografijama na Instagramu pokazala je svoju savršenu liniju i dokazala kako se upornost uvijek isplati. 

''Uživajte u svakom trenutku svog života. Smijte se iz sveg srca, cijenite uspomene i čuvajte ih; ignorirajte svu bol jer imamo samo jedan život. Nadam se da će i vama biti odličan dan prepun smijeha'', napisala je nedavno u svojoj objavi bivša tenisačica.

Podsjetimo, Jelena je rođena u Osijeku (12. travnja 1983. godine), gdje joj je živjela i obitelj, ali njezin otac Damir, zadojen velikosrpskom ideologijom, prije početka rata preselio je obitelj – Jelenu, njezina mlađeg brata Savu i suprugu Ljiljanu – najprije u Srbiju (Sombor), a potom 1994. u Australiju.

Želio je da Jelena igra za Srbiju (tadašnju SiCG) iako je ona željela nastupati samo za Australiju.

Na sve načine miješao joj se u život, uzimao joj je novac, a bio je žestoko protiv njezine veze s Hrvatom Tinom Bikićem.

I dok Damir Dokić, koji za sebe kaže da je srpski nacionalist i četnik, teško može prihvatiti činjenicu da mu kći hoda s Hrvatom, ljubav između Jelene i Tina je opstala. Njih dvoje ovog su ljeta uživali na hrvatskoj obali od Poreča do Dubrovnika.

Jelena je ispod svojih objava tijekom ljeta pisala: ''Ljeto u Hrvatskoj: život, ljubav, smijeh'', ''Ljetne noći i zalasci sunca u predivnoj Hrvatskoj''...

>> Pogledajte nastup seksi plesačica na košarkaškoj utakmici

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije