Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 152
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gradski vrt

Osijek će zbog gustog rasporeda tražiti odgodu kup susreta

01.02.2020.
u 00:14

S Rijekom smo dogovorili odgodu ako prođe, s Dinamom još nije definirano. Imamo pet, šest utakmica, sve su teške i zahtjevne – kazao je Ivica Kulešević

Nogometaši Osijeka u nedjelju igraju kod Gorice, a slijede im Inter, Dinamo, Rijeka i Hajduk. Tu bi se moglo ugurati i polufinale kupa s Rijekom ili Dinamom.

Osijek će tražiti odgodu tog polufinala, svoj susret već su odgodili Slaven Belupo i Lokomotiva (na 8. travnja).

– S Rijekom smo dogovorili odgodu ako prođe, s Dinamom još nije definirano. Imamo pet, šest utakmica, sve su teške i zahtjevne. Gorica je jako važna, najprije treba uspješno napraviti taj korak – kazao je trener Osijeka Ivica Kulešević.

Ključne riječi

Komentara 1

DM
drazen.muhvic
06:59 01.02.2020.

Znači ovako u veljači imaju tekme redom: 02., 08., 16., 22. i 29. Znači svakih otprilike 7 dana jedna utakmica. I njima je to gust raspored??? A da predlože da se HNL kola igraju svaki drugi vikend?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije