Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 190
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MIJENJAO KOPAČKE

'Ono što je Bale napravio je kriminal'

Bale kopačke
Foto: Printscreen Marca
28.03.2014.
u 12:14

- Bale je u 70. minuti napustio teren kako bi zamijenio kopačke - to je kriminal! To je u Liverpoolu, klubu u kojem sam odrastao, jednostavno nezamislivo - rekao je Toshack.

Ne stišavaju se kritike na račun Garetha Balea koji je tijekom utakmice sa Sevillom mijenjao kopačke. Baš u tom trenutku je Ivan Rakitić posramio Pepea i asistirao za pobjednički gol.

Velšaninu Johnu Toshacku, bivšem treneru Real Madrida, neshvatljivo je da si njegov sunarodnjak dopušta takve stvari.

- Bale je u 70. minuti napustio teren kako bi zamijenio kopačke - to je kriminal! To je u Liverpoolu, klubu u kojem sam odrastao, jednostavno nezamislivo - rekao je Toshack, prenosi Marca.

Španjolski mediji napominju da je nakon utakmice grmjelo u svlačionici Reala na račun uvreda Baleu. Tvrde da su posebno glasni bili Pepe i Di Maria koji je Velšanina okrivio za gubitak naslova prvaka.

Podsjetimo, Bale je upropastio i posljednju šansu da Real izjednači. U posljednjoj minuti je "ukrao" loptu i neuspješno izveo slobodni udarac što je bio potez koji je razljutio Cristiana Ronalda.

>> Rakitićev sombrero koji neće zaboraviti: Nitko normalan ne 
može predvidjeti prvaka

Komentara 5

DU
Deleted user
13:46 28.03.2014.

Bale je fakat pretjerao na toj tekmi.

DU
Deleted user
14:58 28.03.2014.

nism gledao utkamicu ali ne znam što bi Bale mogao napraviti na onakav prodor Rakitića. Rakitić je dobio dugu loptu, a ne loptu po zemlji. Ako nekoga treba prozivati onda je to Pepe... Sad maltretiraju Bale kako bi samo on bi kriv, a činjenica da su dobili tako glup gol golamnu kroz noge, a zabili slučajno jer se lopta odbila. Stara priča u Realu, nimalo smaokrtike... nego uvijek sudac ili žrtveni jarac.

HA
hajduk1966
15:52 28.03.2014.

Uglavnom Bale je bio daleko ispod ljestvice od 100 miliona definitivno najlosiji uz Varana tu vece

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije