Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROMO

Online kviz Sport i EU: Provjerite znanje iz sporta i osvojite nagrade

Online kviz Sport i EU: Provjerite znanje iz sporta i osvojite nagrade
23.09.2020.
u 08:00

Kviz je namijenjen svim zainteresiranim građanima, a kao pomoć u odgovorima na dnu svakog pitanja nalazi se poveznica na kojoj možete pronaći rješenje.

U povodu Europskog tjedna sporta koji se šestu godinu zaredom obilježava diljem Europe, Nacionalna i sveučilišna knjižnica u Zagrebu, Europski dokumentacijski centar NSK i Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak pripremili su nagradni online kviz Sport i EU.

Kviz je namijenjen svim zainteresiranim građanima, a kao pomoć u odgovorima na dnu svakog pitanja nalazi se poveznica na kojoj možete pronaći rješenje. Kviz će biti dostupan tijekom trajanja Europskog tjedna sporta, od 23 do 30. rujna, a za deset najuspješnijih i najbržih ispitanika osigurane su prigodne nagrade.

Europski dokumentacijski centar NSK djeluje kao referentna točka za sve informacije i izvore povezane s djelovanjem Europske unije kao sedmi takav centar u Hrvatskoj.  Narodna knjižnica i čitaonica Vlado Gotovac Sisak također je prepoznala važnost informiranja građana o Europskoj uniji te u sklopu knjižnice postoji EU kutak s publikacijama Ureda za publikacije Europske unije.

Ključne riječi

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije