Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Prosinečki

Oni su više željeli tu pobjedu i to mi je čudno, moramo razgovarati

Robert Prosinečki
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
16.10.2019.
u 08:36

Grci su trkački bili bolji, više su i željeli pobjedu što mi je vrlo čudno. Nismo organizirali našu igru i nismo bili dovoljno zreli. Sigurno ćemo sve analizirati - rekao je izbornik BiH

U kvalifikacijama za EP reprezentacija BiH poražena je od Grčke (1:2) te je znatno smanjila šanse za plasman na europsku smotru. Izbornik Robert Prosinečki bio je razočaran.

- Mislim da nismo bili na njihovoj razini, možda samo u jednom trenutku. Grci su trkački bili bolji, više su i željeli pobjedu što mi je vrlo čudno. Nismo organizirali našu igru i nismo bili dovoljno zreli. Sigurno ćemo sve analizirati - rekao je izbornik BiH.

Robert Prosinečki
1/5

Reprezentacija BiH ima pet bodova manje od drugoplasirane Finske, a da bi ih preskočila treba pobijedi Italiju i Lihtenštajn. Šanse su male jer Finci kod kuće igraju protiv Lihtenštajna te moraju izgubiti kod Grčke. 

- Protiv Grka nismo bili na razini. Ne znam zbog čega jer smo uradili sve što smo mogli da tu utakmicu pokušamo ne izgubiti. Grci nisu imali šansu otići na Euro, a mi jesmo. Izgleda da su oni više željeli tu pobjedu - rekao je Robert Prosinečki te se osvrnuo na svoj ostanak na klupi reprezentacije BiH:

- Sigurno ću razgovarati s predsjednikom i sa svima pa ćemo vidjeti što će se dalje događati.

Igrači također nisu skrivali razočaranje.

- Nismo zrela momčad, mi smo osrednja reprezentacija. Ne možemo se tako boriti za prvo mjesto.  Svaka pametna osoba koja se razumije u nogomet vidi da nismo zreli. Nijednu utakmicu u gostima, osim one u Italiji, nismo odigrali dobro - rekao je Miralem Pjanić.

>> Pogledajte vrijednost hrvatskih reprezentativaca

 

Ključne riječi

Komentara 5

CO
cokta
10:29 16.10.2019.

Nemaju bosanci pojma o fudbalu,alaha mi

CO
cokta
10:29 16.10.2019.

Nemaju bosanci pojma o fudbalu,alaha mi

VK
vječni krojf
10:01 16.10.2019.

Ja mislio da je Prosinečki dao ostavku nakon Armenije.Znaci ni on ne drzi riječ. Valjda čeka da ga najure.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije