Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
300. utakmica Zorislava Srebrića

On čuva sve tajne reprezentacije, od 90-te je propustio samo nekoliko utakmica: 'Ako budem živ, bit će ih i 400!'

25.09.2022.
u 11:10

Bila je velika radost i zadovoljstvo komunicirati sa svim tim igračima od njihovih najranijih dana. Teško je ne spomenuti svjetsku broncu iz 1998. godine, igrače i stručni stožer koji su je ostvarili, ali nikada ne smijemo zaboraviti ni ljude iz klubova koji su, direktno ili indirektno, bili uključeni u stvaranje reprezentacije. Tu je, kao vrhunac, i srebro iz Rusije, a potom i doček reprezentacije u Zagrebu, taj spontani referendum građanstva Hrvatske kao odgovor na uspjeh nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji. Taj dan 16. srpnja 2018. godine naš je dan nogometne zahvalnosti.

Komentara 4

Avatar HR-Nevini-Vitez
HR-Nevini-Vitez
13:42 25.09.2022.

On čuva sve tajne reprezentacije, od 90-te je propustio samo nekoliko utakmica: 'Ako budem živ, bit će ih i 400! a ako bude živ gazda, duša i srce balkanskog baluna nezaboravni pravi hrvat i međugorski hrvatski svetac Zdravko Mamić biće transfera, domoljubnih prodaja i domoljubne zarade jer imamo Hrvatsku i svoj je na svome bosanskome'

Avatar drug Joža
drug Joža
18:17 25.09.2022.

Fosil proizveden 1940. je pustio korijenje tako duboko da mlađi nemaju šanse, "nezamjenjiv"...prestrašno.

DU
Deleted user
14:23 25.09.2022.

A da pustis malo nekom mladjem da radi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?