Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRAP

Olimpijski pobjednik Glasnović tek šesti na Prvenstvu Hrvatske

06.08.2012., Engleska, London - Ljetne Olimpijske igre London 2012. Giovanni Cernogoraz osvojio zlatnu medalju u trapu. Photo: Igor Kralj/PIXSELL
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/8
13.09.2016.
u 10:12

– Psihički se ispraznio, nije imao više motiva. A i nije nešto puno trenirao od povratka iz Rija – rekao je Franjo Glasnović, njegov otac i trener.

Izuzetno zanimljivo bilo je proteklog vikenda u Novigradu, na prvenstvu Hrvatske u gađanju letećih meta. Nastupala su dva olimpijska pobjednika, zlatni iz Londona Giovanni Cernogoraz, te Josip Glasnović, prvi sa nedavnih Igara u Rio de Janeiru.

Na kraju je uspješniji bio Cernogoraz koji je osvojio naslov na domaćoj streljani. U finalu je bio bolji od Ivana Sušnića (Novi Zagreb).

Josip Glasnović bio je tek šesti. Zanimljivo je da je uoči polufinala Josip bio prvi, sa 122 pogođena “goluba”. No u polufinalu je imao samo 11 pogođenih od 15.

– Psihički se ispraznio, nije imao više motiva. A i nije nešto puno trenirao od povratka iz Rija – rekao je Franjo Glasnović, njegov otac i trener. 

>>Gdje god se pojavim, organiziraju mi slavlje. Sponzori me sada zovu, a možda dobijem i posao

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije