Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 33
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
OTVORIO DUŠU

Đoković progovorio o djetinjstvu, ratu i raspadu Jugoslavije

Novak Đoković
Foto: Instagram/Novak Đoković
1/5
04.04.2019.
u 11:02

Uvijek imam taj unutrašnji glas koji mi govori da tisuće mališana širom svijeta traže nekoga na koga će se ugledati. Osjećam se razočarano zbog takvih postupaka - priznao je Novak koji je progovorio i o svom djetinjstvu.

Najbolji svjetski tenisač Novak Đoković dao je intervju Jayu Shettyju nakon poraza od Federica Delbonisa u Miamiju. 

Progovorio je Srbin o raznim stvarima pa je tako ispričao o tome kako su se upoznali njegovi roditelji, kako se razočara u sebe kada na terenu napravi stvari koje nisu za primjer, ali i o tome kako je odrastao u Jugoslaviji koja se nakon rata raspala. 

- Zanimljiva je priča o mojim roditeljima. Upoznali su se na skijanju, otac je bio instruktor i sam je prišao mojoj mami te ju pitao treba li joj pomoć. Vjerojatno je sve isplanirao unaprijed, ali tako se dogodilo i nakon šest mjeseci su se vjenčali - započeo je Đoković koji je priznao kako sam sebe razočara kada na terenu napravi nepromišljen potez poput razbijanja reketa

- Još uvijek imam te momente na terenu, lomljenje reketa. I kada se to dogodi zapitam se: Što to radim? Imam dvoje djece, a mnogi širom svijeta to sve gledaju, imitiraju vas, upijaju sve što radite. I zbog toga mi je uvijek u "malom mozgu" to da sve što radim, radim sa stilom i dostojanstvom, uvijek imam taj unutrašnji glas koji mi govori da tisuće mališana širom svijeta traže nekoga na koga će se ugledati. Osjećam se razočarano zbog takvih postupaka - priznao je Novak koji je progovorio i o svom djetinjstvu

- Moji roditelji su ulagali puno energije i truda u to vrijeme tijekom 90-ih godina kada sam odrastao, imali smo dva rata, jedan koji se nažalost dogodio na području Jugoslavije i nakon kojih je nastalo šest različitih država, a u jednoj od njih, Srbiji, sam rođen - zaključio je.

Cijeli razgovor koji traje sat vremena možete poslušati OVDJE

>>> Pogledajte emotivnu konferenciju za medije Andyja Murraya

 

Ključne riječi

Komentara 5

DG
Dado-Glavurdic
16:19 08.04.2019.

Nije mi jasno zašto se srami reci da mu je tata Crnogorac a mana Hrvatica? Kao da bi zbog toga bio manje vrijedan Srbin ili čovjek?

Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
22:35 04.04.2019.

Čudno da nije čuo taj unutarnji glas kad je varao suprugu sa Indijkom Deepikom Padukone a ni riječ zahvale RH gdje je trenirao i redovIto imao pozivnicu za Umaški turnir a njegove države nije bilo nigdje ?

Avatar JosipBrozTito
JosipBrozTito
17:08 04.04.2019.

Imamo zato Hrvatsku.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije