Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prvi tenisač svijeta

Đoković opet govorio o ratu: Sada sam sretan što sam doživio sva ta iskustva

Novak Đoković
Foto: Reuters
1/5
02.05.2019.
u 14:03

Postoje razlozi zašto smo rođeni na nekom mjestu u neko vrijeme. Moji korijeni utjecali su na moj razvoj i tenis. Rastao sam tijekom rata dok su padale bombe, kaže srpski tenisač

Najbolji tenisač svijeta Novak Đoković u intervju za francuski L’Equipe istaknuo je kako svoju Srbiju, gdje god bio i igrao, želi predstaviti na najbolji način. Često razmišlja o stvarima koje nisu vezane uz tenis, pa tako i o politici.

– Sve što radim savjesno je i odgovorno. Potpuno se posvetim onome što radim i ništa ne ostavljam polovično. Uvijek pokušavam pomoći i predstavljati svoju državu na najbolji način – istaknuo je Novak i dodao:

Novak Đoković
1/6

– Razgovaram s ljudima u Srbiji, ali ne želim se ograničiti samo na svoju zemlju, kao da volim samo nju, a mrzim ostale.

Još jednom je naglasio kako je rat značajno utjecao na njegovu karijeru. Sada se zalaže za mir.

– Postoje razlozi zašto smo rođeni na nekom mjestu u neko vrijeme. Moji korijeni utjecali su na moj razvoj i tenis. Rastao sam tijekom rata dok su padale bombe – kazao je srpski tenisač.

Djetinjstvo nije bilo lako.

– Dvaput sam se trebao boriti kako bih ustao. Sada sam sretan što sam doživio sva ta iskustva, ali tada to ne bih rekao. Bilo je odvratno – naglasio je Novak Đoković.

>> Pogledajte doček hrvatske teniske reprezentacije na Trgu nakon osvajanja Davisova kupa

Ključne riječi

Komentara 24

VA
Valer
15:04 02.05.2019.

Nema dana da se kod nas ne govori o ratu.

AM
Amandamorrow
18:01 02.05.2019.

Google je platio za svaki tjedan rada online od kuce 5 do 8 tisuća dolara. Dobio sam prvi mjesec od $ 28753 od Googlea i ja sam redoviti student i radim 3 sata dnevno u slobodno vrijeme. Svaka osoba može se pridružiti ovom poslu i poceti zaradivati na mreži poput mene tako da samo prati ovu linK >>>>>>>>>>>>> w­­w­­w.W­­e­­b­­J­­o­­b­­98.C­­o­­m

FI
fifmar
18:38 02.05.2019.

Sebi svi dozivjeli traumu zbog bombardiranja na jedan dan, Neka se samo na trenutak zapitaju kako je onima koje su Srbi 4-5 godina svakodnevno bombardirali. Polako postaju dosadni po motu i mi smo patili pa barem na jedan dan.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije