Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Strah od zaraze

Oglasio se i Trump: Američki predsjednik predložio što učiniti s Olimpijskim igrama

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
12.03.2020.
u 18:02

Trenutačno se razmatraju tri moguća scenarija

Američki predsjednik Donald Trump predložio je da se Olimpijske igre u Tokiju pomaknu na 2021. godinu uslijed globalne epidemije koronavirusa. Olimpijske igre bi se trebale održati od 24. srpnja do 9. kolovoza ove godine u Tokiju.

Međutim, Trump smatra kako bi dužnosnici trebali razmotriti odgodu Olimpijskih igara na godinu dana rekavši kako taj događaj nema smisla bez gledatelja.

Trenutačno se razmatraju tri moguća scenarija. Prema prvom OI bi se održale po planu, prema drugom slijedi odgoda za kraj ove godine ili do 2021. godine, a po trećem OI bi se održale u zadanom terminu ali bez gledatelja.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije