Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svi će biti spremni

Odlična vijest za Hrvatsku: Modrić i Mandžukić priključili se treninzima!

Hrvatska nogometna reprezentacija, trening
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL
1/10
22.06.2016.
u 19:17

Samo je Vedran Ćorluka radio po posebnom režimu s fizioterapeutom. No, i on će biti spreman za subotu

Hrvatska nogometna reprezentacija odradila je prvi trening nakon velike pobjede protiv Španjolske. Vremena za odmor, dakle, nije bilo, Ante Čačić je sa svojim pomoćnicima izveo igrače na travnjak i već je krenula priprema za osminu finala.

Doduše, u tom trenutku nije bio poznat protivnik, ali znalo se da se igra već u subotu. Igrači koji su jučer igrali odradili su lakši trening, dok su drugi radili punom parom.

Odlična vijest za sve navijače jest da su nakon ozljeda trenirali Luka Modrić i Mario Mandžukić, a samo je Vedran Ćorluka radio po posebnom režimu s fizioterapeutom. No, i on će biti spreman za subotu, u to nema sumnje pa ćemo zaigrati u najjačem mogućem sastavu.

S obzirom na to kako su jučer odigrali naši nogometaši, Čačić će imati slatke brige...

Komentara 10

Avatar petrolio
petrolio
22:09 22.06.2016.

neki uporno podcjenjuju učinak mandžukića u ekipi, bez obzira što ne zabija, on rastura njihovu obranu jer stalno po 2 igrača jure za njime i tako otvara prostor drugima za udarce na gol...a da dobiva više kvalitetnih visokih lopti u šesnaestercu sigurno bi češće zabijao glavom, no to nije stil naše igre i zato mandžo posti pa radi za momčad

DU
Deleted user
20:07 22.06.2016.

znaci modric ce ovaj put igrati protiv ronalda.

PO
Posten
20:18 22.06.2016.

Hrvatska pobijedjuje!3:1 za Hrvatsku.Portugal=Ronaldo.Umisljeni a i simulator Robaldo nema sanese.Samo se paziti pennala jer to Ronaldo zna podmetnuti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije