Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pjaca presretan

Junak Rog: Nisam bio impresioniran, a neću se ni zanositi pohvalama

Marko Rog
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
1/12
22.06.2016.
u 17:33

- Teško je loviti po sredini, krila se uvlače, špice se povlače po loptu. Možda smo malo lošije stajali na početku. Nisam bio impresioniran, kad krene utakmica, onda sve zaboraviš.

Bio je najveće iznenađenje Ante Čačića, nitko nije očekivao da će dečko iz Nedeljanca u Bordeauxu igrati protiv Inieste i Fabregasa... Ali, u kvalitete Marka Roga vjerovao je Čačić, hladno ga bacio na teren. "Mali" se snašao, kao da iza sebe ima niz velikih utakmica, kao da nije dečko iz hrvatske lige.

- Teško je loviti po sredini, krila se uvlače, špice se povlače po loptu. Možda smo malo lošije stajali na početku. Nisam bio impresioniran, kad krene utakmica, onda sve zaboraviš. Uvijek se nadam da ću igrati, bio sam sretan... Fabregas i Iniesta? Obojica su odlični, na Fabregasu sam zaradio žuti karton, jednom sam ušao u Iniestu. Nekako mi je bolji Iniesta - kazao je Rog.

Puno je pohvala na račun njegove igre. Europa je otkrila novog veznjaka Hrvatske. 

- Neću se zanositi pohvalama, treba samo nastaviti ovim ritmom. Možemo daleko, ali nećemo se zamarati, kapetan Srna je rekao da treba smiriti euforiju, trebamo ići iz utakmice u utakmicu, to je jedini način - rekao je Rog.

Marko Pjaca bio je silovit, prodoran... Samo je potvrdio ono što za njega znamo već dugo, na njemu će počivati igra Hrvatske, on je taj, koji će nas uveseljevati narednih godina kao što sada rade Modrić, Rakitić i društvo...

- Lijep je osjećaj pobijediti Španjolsku, igramo dobar turnir. Znali smo da ćemo igrati, smatram da smo dobro odgovorili zahtjevima - rekao je Pjaca.

Napadački nije imao problema sa Španjolskom.

- Bilo je teško obrambeno igrati, puno se kreću, a napadački je to bilo uobičajeno - kazao je Pjaca.

Obojica su se nasmijali kada smo im kazali da je kapetan Srna kazao da će se premije, a one nisu male, dijeliti na sve igrače ravnopravno. Pogledali su se Marko&Marko, slegnuli ramenima. 

- Ne znam. To je nevažno kad igraš europsko prvenstvo, ma kakve premije - kazao je Pjaca. 

Njima dvojici je najvažnije da su izborniku i suigračima pokazali da se na njih može računati, da Hrvatska može puno. Nisu opterećeni novim minutama, važno je samo da Hrvatska pobjeđuje.

- Igramo odličan nogomet, klapa smo, to je naša najjača snaga - zaključio je Pjaca.

Komentara 4

SA
Sampei
17:38 22.06.2016.

lijepo je i PONOSNO biti Hrvat i hrvatski građanin koji VOLI svoju zemlju i svoju reprezentaciju! pa kad suza oku krene....

DU
Deleted user
18:23 22.06.2016.

za nas slovence je vaša liga evropska liga, najbolši ste

SL
stipe.lasic
17:55 22.06.2016.

Bravo!!!hrvatska je ponosna na vas nadam se i sdp i matija babic i huligani isto

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije