Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 56
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TEŠKE RIJEČI

Novinarka okrutno o Novaku: I da igra protiv ljuskavca, ne biste navijali za njega

(SP)ITALY-ROME-TENNIS-ITALIAN OPEN-MEN-FINAL
ALBERTO LINGRIA/XINHUA/PIXSELL
04.03.2021.
u 19:15

Ne zaboravite, on osvaja Australian Open servirajući 200 kilometara na sat s Marijanskom brazdom u trbuhu. On vas nervira. Ne zato što je napravio više od tebe, već te samo nervira jer je to on

Ugledni francuski list L'Equipe i njegova novinarka Chrystelle Bonnet pojasnili su na jako čudan način zašto neki ljudi ne vole srpskog tenisača Novaka Đokovića. Često mu zviždaju, dobacuju, sumnjaju u njegove ozljede, a sve to rade zato što je on - on, smatra Bonnet. 

- Zašto volimo nekoga? Ili da suzimo priču, zašto volimo jednog sportaša više od drugog? Bili ste iznervirani kad ste čuli da je Novak Đoković osvojio Australian Open. Tip ga je osvojio devet puta, ima 18 Grand Slamova, skoro kao Rafa Nadal i 310 tjedana je prvi, baš kao Roger Federer. Nole bi mogao igrati protiv ljuskavca i opet biste oklijevali navijati za njega. Postoji više hipoteza za to, možda je to njegov oholi stav, ali ako ste bili fan Ivana Lendla, onda vjerojatno to nije razlog. Možda je to što je došao nakon tandema Federer - Nadal, pa nije bilo više ljubavi za njega. Ili možda baš zbog njegove prevelike želje da bude voljen, kao što je Nick Kyrgios rekao: 'Toliko želi biti voljen da to ne mogu podnijeti - napisala je Bonnet pa dodala:

- Istina je da mu ništa ne pomaže. Bilo da lomi reket ili je pažljiv prema skupljačima loptica, u najgorem slučaju vas to nervira, u najboljem vas nije briga. U Australiji je tvrdio da je igrao s potrganim trbušnim mišićem veličine 2.5 centimetara. U takvom stanju bi se mučili čak i Watchmeni (superheroji iz slavnog stripa Alana Moorea, op. a.). Ne zaboravite, on osvaja Australian Open servirajući 200 kilometara na sat s Marijanskom brazdom u trbuhu. On vas nervira. Ne zato što je napravio više od tebe, već te samo nervira jer je to on -  zaključuje francuska novinarka. 

Naravno, srpski mediji nisu dobro prihvatili ovakav govor o njihovom teniskom asu pa su ga nazvali 'sramotnim'  i 'govorom mržnje'. 

 

Ključne riječi

Komentara 6

PR
pravednik2
20:19 04.03.2021.

Nole je već legenda, sa 33 godine. Svaka čast.

DG
Dado-Glavurdic
23:37 05.03.2021.

Ovako nešta odvratno može napisati samo glupa arogantna bahata Francuska kravetina

PR
protojerejstaford
17:57 06.03.2021.

Nije bitna neka novinarka ni bilo čiji osjećaji bitno je to da je taj sportista dokazani čovjekoljubac , voli sve nacije rase polove itd. .pomogne u nevolji i moralno i kešom , polupa reket eh niko nije savršen mozda glumilumi ozledu ,svi glumimo kad nam zatreba ,zakonski je to ok. Ima vrhunski teniser koji je prijatniji za gledanje u meču ,ali nije nase gore list ,tako da idalje navijamo za naseg Novaka.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije