Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Poštovanje prije svega

Novinari Kovaču opet spomenuli Mourinha, reakcijom je oduševio - najveće rivale!

Niko Kovač
Foto: DPA/Pixsell
1/5
26.10.2019.
u 10:54

Posljednjih se dana zahuktala priča o dolasku Jose Mourinha u dormundsku Borussiju

Duh Josea Mourinha ponovo se nadvio nad Bundesligom, ali ovoga puta ne lebdi nad glavom Nike Kovača.

Njemački mediji sada  nagađaju da bi uskoro mogao naslijediti Luciena Favrea, stratega dortmundske Borussije, koji je nakon osam prvenstvenih kola na četvrtome mjestu uz samo bod zaostatka za vodećim dvojcem, Borussijom iz Mönchengladbacha i Wolfsburgom.

Priča je posljednjih dana poprilično uzela maha, pa i unatoč tome što su u upravi dortmundskoga kluba demantirali da pregovaraju s Portugalcem, a čitavu je situaciju Kovač prokomentirao ovako:

- Ne želim kritizirati svog kolegu. Baš naprotiv, na meni je da ga zaštitim i podržim jer ovdje govorimo o poštovanju. Ne možete stalno sve dovoditi u pitanje kada se izgubi utakmica. Porazi su dio nogometa. Lucien Favre je četvrti s istim brojem bodova koliko ih ima i Bayern.

Je, poražen je od Intera, ali dobro gura u Ligi prvaka, a i prošao je dalje u Njemačkome kupu. I sada je odjedanput sve loše? I sada se nabacujemo imenima i prezimenima, tko će ga naslijediti? Ne razumijem to. Znam da se o nečemu mora pisati, da je to tako, ali nije mi jasno zašto je uvijek na štetu trenera - prokomentirao je Kovač.

Jasno, time se nekadašnji hrvatski izbornik osvrnuo na situaciju u kojoj se i sam nalazio, jer mediji su lani i njemu prijetili Mourinhom, ali dio ove priče ide i na dušu Portugalca koji još uvijek traži posao. 

Znao je Mourinho jako dobro da će mnogi zagristi kost onoga trenutka kada je priznao da uči njemački, da mu se dopada Bundesliga, odnosno kada je u travnju u razgovoru za Bild naglasio da silno cijeni rad dormundskog kluba.

Komentara 2

ZB
Zoki-Bijela
12:19 26.10.2019.

Cuj Maurinho.. Pa nije Bundesliga spala na jednog umisljenoga Portugalaca.. Nikada..

Avatar MjaDuSSa
MjaDuSSa
20:38 26.10.2019.

🍆🍆💦💦💋👄 Vaša bivša djevojka se već zabavlja s dečkima u dva kovčega. Ali nemojte se obeshrabriti ovdje možete ukloniti dvije ili tri za sve svoje potrebe >>> www.dateJAM.top/tielki24

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije