Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 79
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
šaketanje na parketu

Novi video: 'BBB-i' su dvaput nokautirali crnogorskog huligana

Banvit
Foto: Youtube Screenshot
09.01.2015.
u 12:45

Crnogorska policija protiv Banvitovih igrača podnijela je kaznene prijave pa su morali platiti po 800 eura.

Nakon što je jučer veliki interes izazvao video s utakmice Eurokupa između Budućnosti i Banvita u kojem je igrač turske momčadi E.J. Rowland nokautirao crnogorskog huligana koji je utrčao na parket i prilikom izvođenja slobodnih bacanja s leđa udario drugog igrača Banvita, Sammyja Mejiu, danas se pojavio drugi video BBB-a, 'Banvit bad boysa', snimljen iz drugog kuta.

On prikazuje kako redari i policija nakon spomenutih scena odvode huligana prema tunelu. No, prilikom ulaska u tunel na navijača se ovog puta zaletio Mejia i ponovno ga nokautirao. Loše je prošao i redar koji je od siline igračeva naleta završio na podu zajedno s navijačem.

 

Crnogorska policija protiv Banvitovog dvojca podnijela je kaznene prijave pa su morali platiti po 800 eura. Rowland je bio ogorčen:

- Čovjek je ušao na parket i mogao je imati oružje. Zar smo trebali gledati kako nas udara? Ne mogu vjerovati da nas zbog toga kažnjavaju, a osiguranje u dvorani je zakazalo.

Zbog incidenta i podgoričku Budućnost očekuje kazna.

>>Ja sam vlak što zgazit će te mali... Igrač 'pomeo' parket s crnogorskim huliganom

Komentara 5

FO
fora245
15:51 09.01.2015.

zbog ovoga tvrdim da sva osiguranja treba obavljati policija koja je jedina za to spremna

FO
fora245
15:50 09.01.2015.

sto je trazio to je dobio

DI
dinamojavolim1
16:24 09.01.2015.

mislim da ovaj vise ne bude uletaval u teren:)))

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije