Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
IGRAO PROTIV BIVŠEG KLUBA

Mandžo zabio dva gola Wolfsburgu i postao prvi strijelac lige!

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
08.03.2014.
u 17:04

Mandžo je tako stigao do 16. gola ove sezone u Bundesligi i trenutno je prvi strijelac lige.

Novi golovi Marija Mandžukića! Mandžo je bio dvostruki strijelac u utakmici Bayerna i Wolfsburga, njegovog bivšeg kluba.

Bayern je slavio sa 6:1, a hrvatski je napadač u igru ušao u 57. minuti. Devet minuta kasnije iz prvog pravog kontakta s loptom je preciznim udarce matirao Benaglija za 3:1, a onda u 80. minuti na asistenciju Mullera postavio konačni rezultat. Nije htio slaviti pogotke budući da je među vukovima proveo dvije sezone.

Mandžo je tako stigao do 16. gola ove sezone u Bundesligi i trenutno je prvi strijelac lige. Napadač Borussije Robert Lewandowski ih je zabio 15, no njegova momčad igra sutra.

Domaćini su poveli golom Nalda u 17. minuti, no bavarski je stroj okrenuo utakmicu. Tri gola je zabio Muller, a jednog Ribery.

Ivan Perišić je kod poražene momčadi odigrao čitavu utakmicu, dok je Ivica Olić bio na klupi.

Zanimljivo, za HSV u susretu s Eintrachtom u početnom sastavu bila su oba naša igrača, Badelj i Iličević. Njih su dvojica zbog ozljeda otkazala izborniku Kovaču, no brzo su se oporavili i igrali cijelu utakmicu.

Njemačka, 24. kolo: Borussia (M) – Augsburg 1:2, HSV – Eintracht 1:1, Hannover – Bayer 1:1, Schalke – Hoffenheim 4:0 (tri gola Huntelaara), Stuttgart – Braunschweig 2:2, Wolfsburg – Bayern 1:6.Poredak: Bayern 68, Borussia (D) 45 (-1), Bayer 44, Schalke 44, Wolfsburg 39...

>> Mandžukić je drugi najbolji igrač u Ligama petice u veljači

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije