Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PRIZNANJE ZA MARIJA

Mandžukić je drugi najbolji igrač u Ligama petice u veljači

Mario Mandžukić
Foto: Reuters (Ilustracija)
04.03.2014.
u 14:40

Mario Mandžukić za Bayern je u veljači odigrao pet utakmica, tri u prvenstvu, jednu u kupu te jednu u Ligi prvaka, a pritom je zabio šest golova.

Mario Mandžukić drugi je najbolje ocijenjeni nogometaš u Ligama petice u mjesecu veljači prema statistici koju vodi portal Whoscored.com.

Hrvatski reprezentativac za Bayern je u veljači odigrao pet utakmica, tri u prvenstvu, jednu u kupu te jednu u Ligi prvaka. Mandžo je pritom zabio šest golova, u prvenstvu je tresao mrežu Eintrachta, Nürnberga i Hannovera, a hat-trickom se proslavio u kup utakmici protiv HSV-a. Jedino nije zabio u prvoj utakmici osmine finala Lige prvaka protiv Arsenala.

Takva statistika našem napadaču bila je dovoljna za drugo mjesto s prosječnom ocjenom od 8.82.

Najbolji igrač u veljači bio je Lionel Messi s prosječnom ocjenom 9.19.

Foto: Screenshot/whoscored.com

Foto: Screenshot/Whoscored.com

>> Kakva predstava! Mandžukić zabio, asistirao, izborio penal i crveni karton!

Komentara 1

DI
duncan_idaho
15:08 04.03.2014.

baš mi je drago za njega

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije