Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sastanak

Novak Đoković odlučio pomoći posrnulom bivšem treneru

Novak Đoković
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
27.06.2017.
u 14:02

Mnogi nude pomoć bivšem tenisaču koji je upao u teško razdoblje života. Jedan od njih je i Novak Đoković koga je Becker trenirao do prije pola godine

Boris Becker nedavno je proglasio bankrot, a kako jedna nevolja ne dolazi sama procurila je vijest kako se njemačka teniska legenda navodno rastaje od supruge Lilly. Bračni krah mnogi su povezali s financijskim problemima, ali prijatelji tvrde kako bračna kriza traje već neko vrijeme.

Mnogi nude pomoć bivšem tenisaču koji je upao u teško razdoblje života. Jedan od njih je i Novak Đoković kojeg je Becker trenirao do prije pola godine.

Vrhovni sud u Londonu je prošlog tjedna odbio Beckerov zahtjev da dodatno otplati dug od četiri milijuna eura

- Čim je čuo presudu odmah je nazvao Beckera i odlučio mu pomoći, piše njemački portal Welt.

Novak Đoković i Boris Becker dogovorili su sastanak tijekom Grand Slam turnira u Wimbledonu koji počinje sljedeći tjedan. Srpski tenisač je odlučio pomoći i barem malo ublažiti situaciju u kojoj se našao njegov bivši trener.

Pričalo se kako su njih dvojica u lošim odnosima, ali Novak ističe da su mediji sve to izmislili. 

Komentara 6

GE
genex
16:11 27.06.2017.

nole, znam da si ljudina.daj,pomozi i meni,nešto sitno, stislo me par ovrha.

DU
Deleted user
18:07 27.06.2017.

Nole je vise puta pokazao da ima veliko srce; ne bi bilo lose za obojicu da obnove suradnju :)

PE
peugeot
22:03 27.06.2017.

Ovaj covjek je ponos ljudi s naseg balkanskog poluotoka, pametni mladi covjek i vrsni sportist s ogromnim srcem i fantasticnim vaspitanjem stecenim od njegovih roditelja. Odista bi bilo pametno da nastavi rad sa Beckerom, jer od Agassijeve "dopisne skole tenisa" nema ama bas nikakve vajde. Agassiju, Djokovic treba samo zato da ga ne zaborave. Eto, cim "Joker" na Wimbledon-u izgubi Agassi ce odmah 'otperjati' nazad u Ameriku (iz danasnjeg broja pariskog sportskog dnevnika "L'Equipe", rubrika : tenis).

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije