Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PATILA OD DEPRESIJE

Nova smrt potresla svijet sporta: 20-godišnja prvakinja poginula u padu s prozora

Foto: REUTERS/Damir Sagolj
1/2
18.07.2020.
u 19:40

Par je okončao suradnju prošle veljače zbog "zdravstvenih problema" Ekaterine Aleksandrovskaje, kojoj je dijagnosticirana epilepsija, a patila je i od depresije

Australska klizačica Ekaterina Alexandrovskaja, svjetska juniorska prvakinja u sportskim parovima iz 2017. godine, umrla je u dobi od 20 godina nakon što je pala s prozora u Moskvi, objavio je u subotu njezin trener, dok lokalni mediji navode da se radi o samoubojstvu.

Aleksandrovskaja, koja je rođena u Rusiji, osvojila je juniorsko svjetsko zlato s Australcem Harley Windsorom, prvim Aboridžinom koji se ikad natjecao na Zimskim olimpijskim igrama 2018. godine u Pyeongchangu, gdje je taj par zauzeo 18. mjesto.

Par je okončao suradnju prošle veljače zbog "zdravstvenih problema" Ekaterine Aleksandrovskaje, kojoj je dijagnosticirana epilepsija, a patila je i od depresije.

Ruski mediji tvrde da je mlada klizačica ostavila oproštajno pismo koje sugerira da je možda riječ o samoubojstvu.
 

Ključne riječi

Komentara 4

DU
Deleted user
23:08 18.07.2020.

Da nema takve histerije zbog kovida moglo se pomoci njoj i jos tisucama bezimenih za koje necete cuti.pitajte sami sebe za koliko takvih slicnih slucajeva znate a za koliko slucajeva korone licno znate a ne ove koje vam serviraju mediji

DE
deda1234
08:06 19.07.2020.

Depresija je bolest od koje se boluje a ne pati..

DU
Deleted user
22:46 18.07.2020.

"pala"...... Nije prala prozore da je pala. Cura se bacila na glavu i napravila 2 salta vjerovatno.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije