Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Iznenađeni

Nogometna legenda razočarala Srbe: Ovo je šamar i nizak udarac!

Lothar Matthaus
Foto: IPA/PIXSELL
1/4
24.10.2017.
u 18:41

Bivši trener Partizana, Lothar Matthäus, mogao bi preuzeti reprezentaciju Kosova.

Snažno je u Srbiji odjeknula vijest kako bi Lothar Matthäus (56) mogao preuzeti reprezentaciju Kosova koja je u proteklim kvalifikacijama premijerno pokušala izboriti nastup na Svjetskom prvenstvu, a natjecala se u skupini s Hrvatskom.

Ipak, nakon samo jednog osvojenog boda savez se zahvalio izborniku Albertu Bunjakuu, a njegov nasljednik trebao bi postati legendarni Nijemac, piše kosovski Zeri.

Ta vijest razočarala je brojne navijače u Srbiji jer je Matthäus godinu dana vodio Partizan (2002./2003.) i odveo ga do naslova prvaka. Doduše, naprasno se rastao od beogradskog kluba te preuzeo mađarsku reprezentaciju, a ujedno je potom i tužio crno-bijele jer mu nisu isplatili ugovorom zajamčenih 15 posto od prodaje talentiranog Igora Duljaja.

Njemački stručnjak u ponedjeljak se sastao s predsjednikom kosovskog nogometnog saveza Fadilom Vokkrijem, a Kosovo bi mu nakon vođenja bečkog Rapida, Partizana, Mađarske, Atletico Paranaensea, Red Bull Salzburga, Maccabija Netanye i Bugarske trebalo biti novi izazov.

Neki srpski mediji sve su popratili s naslovima poput 'Nizak udarac', 'Šamar Srbima'...

Komentara 47

RA
rajan
19:35 24.10.2017.

U, jbt, čime se vi bavite!

MA
markodjuric14
19:33 24.10.2017.

toliko nas je pogodilo da ja za to nisam ni cuo,niti me zanima.

Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
20:01 24.10.2017.

srbi,srbi,srbi svaki članak o šumadiji!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije