Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NA MARAKANI

Igrači Arsenala moraju proći kroz tunel strave prije izlaska pred 50.000 delija

Foto: Printscreen Youtube
19.10.2017.
u 18:54

Arsenal nakon dva odigrana kola ima šest bodova, Zvezda je skupina četiri, BATE ima jedan, a Koln je još uvijek na nuli.

Nogometaši Arsenala večeras od 19 sati gostuju kod Crvene zvezde na Marakani (19.00) u trećem kolu skupine H Europske lige.

Srbijanski mediji ovaj susret nazivaju "utakmicom desetljeća", a topnike je u Beogradu dočekala paklena atmosfera. Prije susreta na Marakani su morali proći kroz "tunel strave". Zidovi tunela ispisani su različitim grafitima, sa strane stoje naoružani policajca, a s tribina dopire zvuk navijanja delija. U videu pogledajte kako je to izgledalo na derbiju Zvezde i Partizana prije dvije godine.


Arsenal nakon dva odigrana kola ima šest bodova, Zvezda je skupina četiri, BATE ima jedan, a Koln je još uvijek na nuli.

Komentara 17

MA
Majur
19:38 19.10.2017.

Kao u horor filmu...mračni tunel,naoružani papci stoje,zidovi krvlju zamazani...a krkani žedni krvi u deliriju čekaju na izlazu iz tunela....primitivno do neba....a VL po naredbi većinskog vlasnika puni stranice "vestima".

AM
Amazon
19:44 19.10.2017.

Jad i beda

KO
kordunmoj75
20:44 19.10.2017.

Male bebe za dinamove fanove

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije