Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 180
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gaf

Napadač dao hrvatsku notu Partizanu i razbjesnio Grobare

Theophilus Solomon
Foto: Robert Anić/Pixsell
1/4
18.10.2017.
u 19:43

Theophilus je na Twitteru objavio selfi te napisao 'Europa liga. NK Partizan'...

Nigerijac Theophilus Solomon ovog je ljeta stigao iz Rijeke na posudbu u Partizan. Mladi napadač koji nikada nije zaigrao za Rijeku već je uglavnom bio po posudbama u Pomorcu, Zadaru, Šibeniku i Istri još nije 'pohvatao' osnove srpskog jezika pa mu se dogodio gaf koji je razljutio navijače beogradskog kluba.

Solomon je na Twitteru objavio selfi te napisao 'Europa liga. NK Partizan'. Ipak, ubrzo je ispravio pogrešku pa je 'NK' prepravio u 'FK Partizan' i naučio da se u Srbiji nogomet zove fudbal. 

No, važnije od svega sigurno mu je da sutra zaigra za crno-bijele u Europskoj ligi protiv Skenderbega.

Komentara 2

KR
kruti191
20:03 18.10.2017.

četnici na aparatima!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije