Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 48
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Šlag na kraju

Nogometna legenda među vratarima karijeru nastavlja u hokeju na ledu

Petr Čech
Foto: Reuters/PIXSELL/Ilustracija
1/5
10.10.2019.
u 08:45

Nakon priprema vodstvo engleske poluamaterske momčadi Guilford Phoenix ponudilo je Petru Čechu mjesto vratara do kraja sezone

Petr Čech (37) završio je nogometnu karijeru te kreće u novu avanturu. Legendarni češki vratar uz nogomet obožava i hokej na ledu pa se odlučio okušati u najpopularnijem zimskom momčadskom sportu.

Nakon priprema vodstvo engleske poluamaterske momčadi Guilford Phoenix ponudilo je Petru Čechu mjesto vratara do kraja sezone.

Na kraju igračke karijere ispunio mu se san, jer je kao mali obožava igrati hokej na ledu. No ljubav prema nogometu bila je snažnija.

- Oduševila me priliku zaigrati hokej na ledu i steknuti iskustvo igranja utakmica u tom sportu. Nadam se da ću pomoći mladoj momčadi Phoenixa da ostvari svoje ciljeve. Ovo će biti prekrasno iskustvo nakon 20 godina u nogometu. A hokej na ledu sam obožavao gledati i igrati kao klinac - rekao je Petr Čech.

Dolazak češkog vratara u klub izgleda kao dobar marketinški posao.

- Petrov dolazak ogromna je stvar za Phoenix, sjajna je osoba. Naporno je trenirao i jedva čekam vidjeti ga na debiju - rekao je trener Andy Hemmings.

Petr Čech je 15 godina igrao u engleskoj ligi, branio je za Chelsea i Arsenal.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije