Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT U SLOVAČKOJ

Nogometašima Malte umjesto nacionalne himne pustili Linkin Park

Malta
Foto: Youtube/Screenshot
1/2
05.09.2014.
u 12:00

Organizatori su se više puta ispričali gostima zbog ovog incidenta, a isprika je prihvaćena.

Nogometne reprezentacije Slovačke i Malte igrale su prijateljski susret u Žilini, ali on se neće pamtiti po pobjedi domaćina od 1:0 već po tome da su gostima pustili prvih par taktova pjesme Linkin Parka umjesto nacionalne himne!

Reprezentativci Malte su se pripremili za pjevanje himne, a potom se iz zvučnika moglo začuti "Numb". Nitko nije zbog toga dizao uzbunu, igrači su se nasmijali, pjesma je ubrzo prekinuta i puštena je himna.

Organizatori su se više puta ispričali gostima zbog ovog incidenta, a isprika je prihvaćena. Još da Nemec nije zabio za tih 1:0, bilo bi Maltežanima i ugodno u Slovačkoj.

>> Skandal: Vojnici BiH postrojeni uz hrvatsku himnu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije