Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Povratak uz navijače

Nizozemci obznanili kada i kako misle nastaviti prvenstvo

Ajax
Foto: Press Association/Pixsell
09.07.2020.
u 17:49

Nizozemsko nogometno prvenstvo je prekinuto zbog krize s COVID-19 u ožujku

Nogometno prvenstvo će u Nizozemskoj biti nastavljeno u rujnu uz 15 do 35 posto popunjenog kapaciteta tribina, ali bez gostujućih navijača, objavio je u četvrtak Nizozemski nogometni savez (KNVB). 

KNVB je objavio dokument od 80 stranica s navedenim protokolima za povratak nogometa na stadione nakon što je prethodna sezona prekinuta zbog pandemije koronavirusa.

Razmak na tribinama između gledatelja će morati biti 1,5 m, gledatelji će morati nositi maske i smjet će kupovati piće od prodavača koji budu prolazili između redova, a ne više stajati u redovima pred kioscima.

Nizozemsko nogometno prvenstvo je prekinuto zbog krize s COVID-19 u ožujku i sve su nogometne utakmice zabranjene do rujna, ali je tu zabranu vlada ukinula prošli mjesec.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije