Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
tražio zaštitu

Nishimura jedva izbjegao napad: Evo što kaže o jedanaestercu Lovrena

Yuichi Nishimura
Foto: Sanjin Strukic/Pixsell
25.07.2014.
u 14:15

Japanac je dodao i kako nisu istinite tvrdnje hrvatskih igrača da ne zna engleski pa je na igralištu govorio na japanskom jeziku

Yuichi Nishimura, japanski sudac o kojem se najviše govorilo nakon utakmice otvaranja SP-a u Brazilu jer je dosudio nepostojeći jedanaesterac na Fredu nakon kontakta s Lovrenom te zbog toga što je Neymarovo udaranje laktom Modrića nije kaznio crvenim kartonom, otkrio je kako je po svršetku susreta, u zračnoj luci jedva izbjegao napad hrvatskih navijača.

– Bio sam ležerno odjeven kako bih se uklopio među ljude da me ne prepoznaju. Međutim, volonteri su me pozdravili i razotkrili pa sam zatražio zaštitu osiguranja. Neki maloljetnici su mi se približili, no nije se dogodilo ništa ozbiljno – kazao je Nishimura.

U prvom obraćanju javnosti nakon SP-a Nishimura je kazao kako je bio spreman na kritike.

– Sve je to dio posla. Neke kritike bile su zaista teške, a neke su mi pomogle – rekao je 42-godišnji sudac i objasnio odluku o spornom jedanaestercu.

– Ako pogledate kako se to dogodilo, napadač je htio pucati iz prve, a branič je imao ruke na njemu. To je bila pogreška.

Japanac je dodao i kako nisu istinite tvrdnje hrvatskih igrača da ne zna engleski pa je na igralištu govorio na japanskom jeziku.

– Govorio sam engleski i oni s kojima sam razgovarao razumjeli su me – naglasio je Nishimura i zaključio:

– Samo sam sudio kao što uvijek sudim.

>>Ovo su najveće sudačke pogreške na SP - pogledajte gdje je Nishimura

>>Predmet sprdnje: Pogledajte kako su ismijali suca Nishimuru

Komentara 19

DA
dambolino
14:50 25.07.2014.

šmokljane japanski, trebali smo pobjedit brazil, a ti si to sprječio, no užasan si čovjek kad i nakon svega tako govoriš, promjeni zanimanje jer zapravo si zaslužio šamerčinu, pa kad pitaš zašto, još jednu zbog luke, pa još jednu zbog olića, pa zbog poništenog gola ....

Avatar petrolio
petrolio
14:30 25.07.2014.

šuti lažove japanski!

Avatar Idler 3
Idler 3
14:43 25.07.2014.

Ćudno, kad tak dobro vidi kak ni vidjel ono rušenje Olića s leđa kad je išel sam prema lopti (i golu)...a i kak je vidjel prekršaj na njihvom vrataru kad smo zabili onaj gol u drugom dijelu? Joj, joj mojj kamikaza, imaš ti sreće kaj ti maloljetni nisu bili punoljetni pa još s par piva u sebi !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije