Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Njemačka

Kovačev Bayern ponovno na udaru kritika: Njihova je igra s..nje!

Niko Kovač
Foto: Reuters/Pixsell
1/10
24.10.2018.
u 11:09

Hrvatski trener može na trenutak odahnuti, ali njemački mediji nisu previše oduševljeni Bayernovom igrom

Bayernu su bile dovoljne dvije minute da u Ateni izbori drugu pobjedu u Ligi prvaka i drugu u nizu nakon mini krize. U 3. kolu bavarski gigant pobijedio je AEK s 2:0, a mrežu Grka tresli su Martinez i Lewandowski. 

– Odigrali smo jako dobro, dominirali i zasluženo stigli do pobjede. Kritičari će vidjeti svašta loše i preskočiti ono dobro. Mogu razumjeti kada gubimo, ali oni nam traže pogreške i kad pobjeđujemo – kazao je naš Niko Kovač

>> Pogledajte kako se vatreni zabavljaju u slobodno vrijeme

Hrvatski trener može na trenutak odahnuti, ali njemački mediji nisu previše oduševljeni Bayernovom igrom. Posebno razočaravajuće bilo je prvo poluvrijeme u kojem su Nijemci složili vrlo malo prilika.

''Bayernova je igra do prvog gola, kako bi to predsjednik Uli Hoeness rekao, bila s..nje. Zašto s..nje? Zato što se ovako skupi Bayern muči protiv najlošije momčadi u skupini. U prvom dijelu – jedna šansa. Loš ritam, malo ideja. Utakmica je podsjetila na Bayern iz onog lošeg nedavnog niza'', piše njemački Bild. 

Ključne riječi

Komentara 9

PR
prajdali100
13:41 24.10.2018.

Ljudi imaju pravo.Ovo što igra Bayern ili United je teško s..anje.

BI
binki
13:32 24.10.2018.

Ma uzmite Zokija slijepci..evo rastura u mongolskoj ligi..

GU
General_U
13:47 24.10.2018.

Otkad su uzeli guardiolu i pustili manđu igra im je sr...tribat će vrimena da se to promini...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije