Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RIJETKO VIĐENO
Povratak na članak

Niko Kovač vlada čvrstom rukom: Evo što je napravio zvijezdi Bayerna

Kovač je sinoć na klupi ostavio Thomasa Müllera koji nije počeo ni utakmicu s Wolfsburgom. To se rijetko viđa jer su statističari odmah iskopali podatak da je Müller prvi put nakon osam godina bio na klupi dvije utakmice Bayerna zaredom.

Komentari 15

DU
Deleted user
18:13 24.10.2018.

Pozivati se na to što piše "Bild" je najniže od najnižeg. Kako izgleda "Bild" čak i vi sami držite boljim novinama od vaših, inače ih ne bi citarli "sr...je".

VL
TR
TrvtkoKomadina01
18:46 24.10.2018.

Niko će sa novim zvijezdama napraviti čudo od Bayerna, a stare zvijezde koje su izgubile sjaj, snagu i žar će se same ugasiti.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.