Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 102
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kranjčar uoči derbija

Niko: Čast je igrati Old Firm, ali Dinamove su utakmice posebne

Niko Kranjčar
Foto: Reuters/PIXSELL
1/7
05.09.2016.
u 16:58

Glasgow Rangersi u subotu igraju veliki derbi protiv Celtica. Kranjčaru će to biti prvi Old Firm u karijeri, ali priznaje da je najveće utakmice igrao u dresu zagrebačkog Dinama

Niko Kranjčar u posljednjih nekoliko utakmica Glasgow Rangersa pokazuje dobru formu. Bivši hrvatski reprezentativac nedavno je u prijateljskoj utakmici protiv Linfielda zabio prekrasan pogodak.

Rangersi su pobijedili škotskog niželigaša sa 7:0 i tako na sjajan način najavili veliki derbi protiv Celtica u subotu. Kranjčaru će to biti prvi Old Firm u karijeri, ali priznaje da je najveće utakmice igrao u dresu zagrebačkog Dinama.

- Uživat ću u dvoboju. Old Firm je najveća utakmica u Škotskoj i čast mi je igrati derbi. Znam koliko to znači svakom navijaču. Kada odrastaš kao Dinamov navijač i onda zaigraš za klub koji voliš, to je nešto posebno - kaže Niko.

>>Niko Kranjčar sjajnim pogotkom oduševio Rangersove navijače

Komentara 3

DU
Deleted user
19:01 05.09.2016.

Hohoho, ovim hvaljenjem dinama, niko priprema teren za povratak doma...u dinamo...!!!

CA
Catalonia
18:00 05.09.2016.

Bravo Niko!!!! Vrati se ti lijepo doma u svoj klub i svoj grad!!!!!D ZG

MT
mladen.turcic
07:33 06.09.2016.

niko je dobar dečko ,,,i imao je muda doći igrati u hajduk i javno reći da će uvijek biti dinamovac,,,nitko mu nije a rekao

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije