Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 126
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MANDALINIĆ ODLAZI

Nikad slabiji PPD sada prodaje najboljeg igrača

Stipe Mandalinić
Foto: Twitter
16.11.2017.
u 15:38

– Drago mi je što sam potpisao ugovor s “Liscima” u Berlinu. Zadivljen sam klubom i vodstvom. Sve je vrlo profesionalno, klub ima velik potencijal i na putu je da postane jedan od vodećih klubova u Europi.

PPD Zagreb ostaje bez Stipe Mandalinića, najboljeg strijelca kluba i trenutačno, s 44 pogotka, vodećeg strijelca Lige prvaka. I to bi mogao ostati bez njega odmah ili najkasnije 1. siječnja 2018. godine.

– Mandalinić ima s nama ugovor do 2019. godine. I svi su uvjeti iz tog ugovora poštovani. Da, njemački Füchse želi našeg igrača. Mi smo mu odgovorili odnosno poslali naše zahtjeve. Ako njemački klub pristane, Mandalinić bi mogao odmah u Berlin – rekao je Božidar Jović, glavni menadžer PPD Zagreba.

Više minuta za Bičanića

Klubu iz Veprinačke sigurno je važno da nešto i zaradi od Mandalinića, a sad je najbolja prilika, godinu i pol prije isteka ugovora. Odlaskom Mandalinića možda će se ambicije kluba za ovu sezonu malo smanjiti, a možda i neće. Jer, sigurno je da se uskoro na parket vraća Domagoj Pavlović koji može jako dobro igrati na mjestu lijevog vanjskog pucača. Tu su još Bičanić i Hrstić koji nisu dobivali puno prilika zbog velike minutaže Mandalinića. Zagrebaši će odlaskom Mandalinića sigurno puno izgubiti napadački jer Stipini projektili uglavnom završavaju iza leđa suparničkih vratara.

– Tko kaže da nećemo odmah dovesti nekoga na tu poziciju. Sve će se više znati nakon što Nijemci odgovore na naše uvjete – istaknuo je Jović, koji je nedavno izjavio da je klub već postigao dogovor s dvojicom-trojicom igrača za sljedeću sezonu. Nagađa se da su to Halil Jaganjac, lijevi vanjski igrač skopskog Metalurga, i David Mandić, lijevo krilo Izviđača iz Ljubuškog. Obojica su dvadesetogodišnjaci.

Stipe Mandalinić
1/9

A s berlinskog aerodroma javio se Mandalinić.

– Drago mi je što sam potpisao ugovor s “Liscima” u Berlinu. Zadivljen sam klubom i vodstvom. Sve je vrlo profesionalno, klub ima velik potencijal i na putu je da postane jedan od vodećih klubova u Europi. Unatoč ostalim ponudama, odlučio sam se za Füchse. Bundesliga je najbolja i najjača liga na svijetu. Ovdje se želim dokazati – istaknuo je Mandalinić koji ipak mora pričekati da se dva kluba dogovore o njegovu odlasku.

– Moram vidjeti što će reći PPD Zagreb s kojim imam ugovor. Nadam se da će dogovori biti uspješni – istaknuo je Mandalinić.

U Berlinu četvorica Hrvata

Bob Hanning, direktor berlinskog kluba, zadovoljan je dovođenjem novog igrača.

– S obzirom na to da Nenadić sljedeće sezone odlazi u Veszprem, željeli smo što prije naći zamjenu za njega. No, Stipu želimo odmah jer nam predstoji teška sezona i želimo u napadu imati još više opcija – istaknuo je Hanning.

Trenutačno za “Lisce” igraju trojica hrvatskih igrača – Jakov Gojun, Drago Vuković i Marko Kopljar.

– Naravno da sam razgovarao s njima prije nego što sam donio odluku – rekao je Mandalinić. 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije