Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Liga prvaka

PPD Zagreb i dalje bez pobjede, europski prvak Vardar uvjerljivo slavio

PPD Zagreb - Vardar
Foto: Slavko Midžor/PIXSELL
1/5
11.11.2017.
u 21:47

U petom porazu PPD Zagreba najbolji strijelac hrvatskog prvaka bio je Stipe Mandalinić sa šest pogodaka.

 Rukometaši PPD Zagreba ni nakon sedam kola natjecanja u Ligi prvaka još uvijek nemaju nijednu pobjedu, nakon što su u subotnjem dvoboju odigranom u zagrebačkoj Areni poraženi sa 23-29 (10-15) od aktualnog europskog prvaka Vardara.

Previše tehničkih pogrešaka i promašenih kontranapada izabranika Kasima Kamenice odveli su 'zagrebaše' u velik rezultatski minus već u prvom poluvremenu. Ništa se bitno nije promijenilo ni u drugom dijelu u kojem je Vardar u 46. minuti došao do prednosti od devet pogodaka (24-15) te ju mirno održavao do konačnih 29-23.

PPD Zagreb - Vardar
1/9

U petom porazu PPD Zagreba najbolji strijelac hrvatskog prvaka bio je Stipe Mandalinić sa šest pogodaka. Po tri pogotka postigli su Zlatko Horvat i Mario Vuglač, a po dva Igor Vori, Luka Mrakovčić Damir Bičanić i Leon Šušnja. Urh Kastelic je imao pet obrana, a Matevž Skok samo tri.

Hrvatski reprezentativac Ivan Čupić postigao je sedam pogodaka za pobjednike realiziravši svih sedam kaznenih udaraca. Igor Karačić je postigao dva pogotka, a Luka Cindrić nije igrao zbog ozljede. Velike zasluge za pobjedu skopske momčadi ima i vratar Arpad Šterbik koji je obranio 14 udaraca.

Nakon sedam kola Vardar je u vodstvu sa 13 bodova, ispred RN Loewena sa 10 i Barcelone sa devet, koji imaju utakmicu manje. PPD Zagreb je na sedmom mjestu sa dva boda, jednim više od posljednje Wisle Plock.

Za osam dana 'zagrebaši' će u 8. kolu Lige prvaka gostovati u Nantesu.

Rukometašice danskog Viborga svladale su Podravku Vegetu s uvjerljivih 32-17 (16-9) u prvoj utakmici 3. kola kvalifikacija EHF kupa te će uzvratni dvoboj u Koprivnici biti samo formalnost.

Podravka bi u subotu, 18. studenoga, pred svojim navijačima trebala pobijediti sa 16 golova razlike, a na gostovanju u Danskoj su Koprivničanke uspjele postići samo 17 pogodaka, od kojih je čak 11 bilo djelo Marijete Vidak.

Kod Viborga najefikasnija je bila Amalie Hansen sa šest golova. (H)

Komentara 2

PA
pavel1001
23:50 11.11.2017.

loše...

ST
stimo
11:52 12.11.2017.

zato ne valjaju goluza i babic treba sve unistiti spomenu li tko trenera....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije