Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kasim Kamenica:

Šterbik nas je uništio! Igrači nisu poslušali moja upozorenja

PPD Zagreb - Vardar
Foto: Luka Stanzl/PIXSELL
1/5
12.11.2017.
u 08:10

Napad nam je zakazao u svakom pogledu. Ma, malo je reći da je zakazao, da ne upotrijebim neku goru riječ - istaknuo je Igor Vori.

Rukometaši PPD Zagreba najavljivali su iznenađenje protiv Vardara u sedmom kolu elitne skupine Lige prvaka. Optimizam su temeljili na dobroj igri iz Velenja kada su u SEHA Gazprom ligi pobijedili domaće Gorenje. A prisjetili su se zagrebaši i lanjskog gostovanja Vardara u Ligi prvaka kada su ih pobijedili u Areni.

No, od svega toga ostala je samo pusta želja. Vardar je, u utakmici koja je za njih bila nešto poput laganog treninga, pobijedio sa 29:23 (15:10). Dojam je da je Vardar igrao onoliko koliko treba za sigurnu pobjedu, čak nisu istrčali nijednu pravu kontru, a igrali su u napadu prilično sporo, ali efikasno.

Cindrić sjedio na klupi

- Za razliku od prošle sezone ovoga puta bili smo koncentrirani cijelu utakmicu, a ne samo jedno poluvrijeme. Zato smo se u svlačionici u stanci dogovorili da idemo maksimalno ozbiljno odigrati i drugo poluvrijeme. Jer, lani smo također na odmor otišli s plus pet kao, a izgubili smo - rekao je Igor Karačić, hrvatski reprezentativac u dresu Vardara.

PPD Zagreb - Vardar
1/9

Luka Cindrić nije igrao?

- Na treningu je dobio udarac koljeno o koljeno i zaradio je oteklinu. Trener Gonzalez nije htio ništa riskirati, a i nije bilo potrebe. Bolje je da smo Cindrića sačuvali za sljedeću utakmicu Lige prvaka protiv Löwena, a i treba Hrvatskoj za Europsko prvenstvo - istaknuo je Karačić.

Možda bi PPD Zagreb ozbiljnije ugrozio Vardara da gosti na vratima nisu imali sjajnog Arpada Šterbika.

- Čovjek je za 30 minuta imao 14 obrana. Što više reći? Napad nam je zakazao u svakom pogledu. Ma, malo je reći da je zakazao, da ne upotrijebim neku goru riječ. Što vrijedi da smo 45 minuta igrali dobro u obrani. Ništa jer smo u napadu promašivali zicere u nizu. Još smo dobili tri, četiri pogotka na naša prazna vrata. Šteta, imali smo volju, motiv, želju da napravimo jedan pravi, veliki rezultat. Čak smo se napunili samopouzdanjem nakon pobjede u Velenju. Ništa, moramo ići dalje. Pred nama je pakleni studeni jer imamo sve redom teške utakmice, ne samo u Ligi prvaka već i u SEHA Gazprom ligi. Opet, uvjeren sam da ćemo nekoga iznenaditi, samo ne znam koga - rekao je Igor Vori, kružni napadač PPD Zagreba.

Možda iznenadite već sljedeće kolo kada idete u goste Nantesu?

- Uh, ne znam, Oni su odlična momčad, igrat će pred 7000 bučnih navijača - iskreno će Vori.

Može li pasti Barcelona?

Kasim Kamenica, trener PPD Zagreba, morao je još jednom pružiti ruku Gonzalezu.

Treći put ove sezone jer je već dvaput ranije gubio u Skopju, jednom u Ligi prvaka, jednom u SEHA Gazprom ligi.

- Nisam uspio samo u jednoj stvari koju sam tražio od igrača. Rekao sam im da nikako ne smiju ući u utakmicu respektirajući Šterbika. A oni su napravili baš to. Razbranili su Šterbika i to nas je uništilo. Čovjek nam je skidao zicere kao od šale. Ako mislite pobijediti Vardar onda nikako ne smijete razbraniti Šterbika. Kada je Vardar otišao na plus pet jednostavno se nismo uspjeli približiti. Razlika je bila prevelika - rekao je Kasim Kamenica.

Ako ništa drugo zagrebaši su izgledali malo bolje od onog susreta u Barceloni. No, da bi se ugurali u osminu finala morat će igrati puno bolje i morali bi pobijediti nekog jakog kod kuće. A sljedeća dva domaćinstva su Barcelona i Löwen...

Komentara 5

MA
marewolf
09:59 12.11.2017.

Zagreb ove godine izgleda kao močad koja nema niti igru, niti želju. A po rosteru bi morali igrati puno bolje, prošle su godine bili igrački lošiji, a rezultati su bili bolji. Kamenica nije posložio momčad i po meni nema nikakvog razloga za ostanak. I ja bih napravio ovakve rezultate s ovom momčadi...

DH
dalibor.hren
08:32 12.11.2017.

Poslije svake pobjede sve zasluge pripadaju treneru, a Zagrebaši se jučer "nisu pridržavali dogovora"....

Avatar Django
Django
12:48 12.11.2017.

Kasim Kamenica nije format trenera za Zagreb.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije