Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
žustra rasprava

Nigerijci žestoko napali Hrvatsku i Dalića, evo tko ih je brutalno poklopio!

Hrvatska Nigerija
Foto: Reuters/Pixsell
1/18
25.06.2018.
u 15:42

Nigerijci su poludjeli kad su čuli da će Hrvatska zaigrati s rezervnim sastavom protiv Islanda.

Uoči raspleta po skupinama Svjetskog prvenstva u Rusiji, napetost raste. Vidi se to po igračima i trenerima kojima živci popuštaju i počelo je medijsko prepucavanje.

Tako su Nigerijci poludjeli kad su čuli da će Hrvatska zaigrati s rezervnim sastavom protiv Islanda.

- Mi ćemo gledati samo sebe. Zbog čega bih ja riskirao i igrao s igračima koji imaju kartone? Mi smo zaslužili prolaza i imamo pravo igrati kako nama to odgovara. naravno da ću odmarati neke igrače. A ja imam povjerenje i u ove koji će igrati, rekao je Dalić, što je izazvalo reakciju u Nigeriji.

>>Pogledajte sjajne hrvatske navijače u Rusiji

- Hrvatska bi trebala biti profesionalna i igrati s najboljim igračima. Ovo je veliko natjecanje na kojem ne možeš odmarati igrače samo kako bi pomogao drugim ekipama da se kvalificiraju, rekao je Obi Mikel, ali nije bio jedini koji je tako reagirao.

Odgovor im je, pomalo neočekivano, stigao sa španjolske strane. Javio se bivši izbornik Španjolske Javier Clemente.

"Kako se u životu sve vraća. Obi Mikel, nogometaš Nigerije, traži od Hrvatske sportsko ponašanje i da igra s igračima prve postave. Nigerija je 1998. godine igrala s rezervnim igračima protiv Paragvaja i izgubila, nakon čega je Španjolska završila na ulici. Čini se da tog dana sportsko ponašanje nije bilo važno", napisao je Clemente.

Podsjetimo, 1998. godine Španjolska je u zadnjem kolu pobijedila Bugarsku 6:1, ali je ispala jer je Nigerija s rezervnom momčadi izgubila od Paragvaja 1:3.

Komentara 23

Avatar Mica Trofrtaljka
Mica Trofrtaljka
16:03 25.06.2018.

Ako ovo čita Krstajić bojim se ne izvede rezervni sastav protiv Brazila jer on sve pogrešno shvati !

DU
Deleted user
16:39 25.06.2018.

Neka pobjede Argentinu, i neće ovisti o rezultatu Hrvatska i Island

Avatar Le-Freak
Le-Freak
16:12 25.06.2018.

Ovo necu ni komentirati.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije