Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Brazilska zvijezda

Neymar poslao Ivanu Rakitiću snažnu poruku: Hrvati su već sada pobjednici!

Ivan Rakitić i Neymar
Foto: Reuters/Pixsell
1/5
14.07.2018.
u 09:29

Najskuplji igrač svijeta na svom je Instagramu objavio fotografije s našim Ivanom Rakitićem u Barceloni te Francuzom Kylianom Mbappéom u PSG-u

Hrvatska u nedjelju (17 sati) igra u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva. Na putu k tronu pred Dalićevim izabranicima stoje Francuzi.

Uoči povijesne utakmice poruke podrške hrvatskim reprezentativcima stižu iz svih krajeva svijeta. Brazilska zvijezda Neymar sa Seleçãom napustio je Rusiju nakon četvrtfinalnog poraza od Belgije.

>> Pogledajte tko je policajac koji je kapu darovao izborniku Daliću

Najskuplji igrač svijeta na svom je Instagramu objavio fotografije s našim Ivanom Rakitićem u Barceloni te Francuzom Kylianom Mbappéom u PSG-u uz poruku:

 

Meus amigos @k.mbappe29 e @ivanrakitic ... Nós sabemos como foi duro para vocês chegarem até aqui, agora desfrutem e se divirtam, pois valeu a pena. Estou muito feliz por vocês dois e me emociono vendo a reação dos torcedores dos seus países, França e Croácia, comemorando muito este feito. Não nego, gostaria de estar com um de vocês dentro de campo, mas nesta Copa não deu. Ficou para o Catar... Fico aqui na torcida pelo meu "Golden Boy" e pelo meu parceiro de Barcelona. Espero que vocês se divirtam muito no Domingo, sem esquecer que é uma competição e que independente do resultado vocês já são campeões. Que vocês dois levem aos seus companheiros de elenco meu desejo de uma excelente partida de futebol. Tenho muito orgulho de ter vocês como amigos e o mundo do futebol deve se orgulhar dessa grande final. Boa sorte !!

A post shared by Nj 🇧🇷 👻 neymarjr (@neymarjr) on

'Znam koliko vam je teško bilo doći do finala. Sada uživajte i zabavite se. Vrijedilo je. Jako sam sretan zbog obojice i uzbuđen zbog reakcije navijača u Francuskoj i Hrvatskoj, koje slave veliki uspjeh. Neću lagati, volio bih biti s jednim od vas na terenu, ali ništa od toga na ovom SP-u. Možda u Kataru... Nadam se da ćete se zabaviti u nedjelju i ne zaboravite da ste, neovisno o ishodu finala, već sada prvaci. Ponosan sam što ste mi prijatelji, a nogometni svijet treba biti ponosan na ovo veliko finale. Sretno!'

Uoči SP-a Neymar se povezivao s Realom, ali čini se da Madriđani ne računaju na Brazilca. To su potvrdili i na svojim službenoj stranici:

"Neymara se stalna povezivalo s našim klubom, Real Madrid jasno želi poručiti svima kako nema u planu slati nikakvu ponudu za brazilskog igrača".

Ivan Rakitić i Neymar
1/19

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije