Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Odjurio iz Crkve

Nevjerojatno! Svećenik skratio misu da može gledati utakmicu

Svećenik
Foto: Screenshot YouTube
1/2
15.01.2014.
u 12:46

– Današnja poruka trebala je biti o vinu i služenju, ali vi znate sve o tome, zar ne? – upitao je svećenik vjernike prije samog kraja

Katolički svećenik Tim Christensen napravio je nevjerojatan potez da bi stigao na početak utakmice američkog nogometa omiljenog mu kluba. Naime, on je zbog toga skratio misu!

Christensen je vodio nedjeljnu misu u gradu Butte u Montani, a vjernike je odmah upozorio da je veliki navijač San Francisca te kako će morati skratiti misu.

– Današnja poruka trebala je biti o vinu i služenju, ali vi znate sve o tome, zar ne? – upitao je svećenik vjernike prije samog kraja.

– Točno – odgovorili su.

– Tu su kruh i vino na stolu, slobodno se poslužite. Idite u miru i služite Gospodinu – za kraj je rekao svećenik, raskopčao svećeničku odoru ispod koje je nosio majicu omiljenog kluba i otišao gledati utakmicu.

San Francisco ga je na kraju razveselio jer je pobijedio Carolinu 23:10.

Komentara 7

KR
kraljzvonimir
13:48 15.01.2014.

To kraljino...Da je više normalnosti i spontanosti kao kod njega mozda bi i crkve punije bile...Nadam se da su dobili njegovi :)

LO
Louie
15:56 15.01.2014.

Nesto tu nestima. Kakva je to nogometna utakmica sa rezultatom 23-10 Ja jos nisam vidio takav rezultat u nogometu. Ili je to samo cilj napisati nesto lose za katolicke svecenike.

Avatar MirkoKapulica1941
MirkoKapulica1941
16:00 15.01.2014.

kad o misi pišu oni koji na njoj nikad nisu bili niti su proniknuli u dubinu isusove beskrvne žrtve

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije