Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVJETSKI FENOMEN

Nevjerojatna brojka: Hajduk premašio 100 tisuča članova, uskoro pada i apsolutni rekord

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Ivana Ivanovic/PIXSELL
03.03.2024.
u 14:37

U klubu su uvjereni da će rekordnu brojku iz prošle sezone 'skinuti' u sljedećih nekoliko dana

Prošle kalendarske godine Hajduk je imao 105 tisuća članova. Treći je dan ožujka 2024. godine, a Hajduk je već prešao 100 tisuća članova. Tako u najkraćim crtama izgleda i zvuči, kad pročitate, obris navijačkog ludila i euforije koja trese Split, Dalmaciju i one dijelove Hrvatske i svijeta koji su obojani Hajdukovim bojama.

Drugu godinu uzastopce Hajduk je probio "stotku", a uskoro se očekuje i rušenje apsolutnog rekorda. U klubu su uvjereni da će se to dogoditi u sljedećih nekoliko dana, a pravo je pitanje gdje će se zaustaviti ta brojka. 

Na 50 tisuća članova Hajduk je bio oko 15. siječnja, a za novi jubilej trebalo je ipak nešto više dana. No, ovih lanjskih 105 tisuća ne bi trebalo još dugo stajati u knjizi Hajdukovih, ali i hrvatskih rekorda kada su članstva u sportskim klubovima u pitanju.

- Već 113 godina ime HAJDUK s ponosom u srcu nose ljudi koji slijede temeljne vrijednosti iza tog imena: junaštvo, čojstvo, poštenje, drugarstvo, prkos moćnome i zaštita slabome. Članska iskaznica sredstvo je identifikacije takvih ljudi, a po drugi put u povijesti Kluba došli smo do brojke od 100 tisuća članova, ovaj put u rekordnom vremenu! Jedinstvena hajdučka obitelj s ponosom nosi svoje simbole i brani svoje boje, vođena idealima i čistim srcem punim beskonačne ljubavi zapisane u genima - objavio je Hajduk na društvenim mrežama.

Ključne riječi

Komentara 2

DE
Dex
20:30 03.03.2024.

udruga Naš hajduk ima 100 000 članova koji nemaju pravo glasa nigdje a Hajduk prema vlastitim izvješćima nema nijednog jedinog člana uz 50 milijuna eura duga i vjerovnike pred vratima

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije