Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 64
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
REAKCIJE S POLJUDA

Trener Hajduka pojasnio zašto je na poluvremenu izvadio Brekala, otkrio i Perišićevu veliku želju

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Foto: Zvonimir Barisin/PIXSELL
1/5
02.03.2024.
u 20:56

U izjavi nakon utakmice dotaknuo se Mislav Karoglan i toga kako je izolirao momčad od aktualnih događanja u hrvatskom nogometu

Hajduk je u susretu 25. kola HNL-a na Poljudu pogotkom Filipa Krovinovića iz 48. minute pobijedio Istru 1961. Na barem jedan dan izabranici Mislava Karoglana zasjeli su na prvo mjesto ljestvice domaćeg nogometnog prvenstva. Splićani sada imaju 52 boda, dva više od druge Rijeke i pet više od trećeg Dinama. Od Riječana ima Hajduk jednu utakmicu više, a od zagrebačkog sastava čak dvije. No, evo što je nakon utakmice po dosta teškom terenu i nakon velikog nevremena koje je pogodilo Split u subotu rekao Mislav Karoglan.

- Nismo imali dovoljan broj akcija protiv bloka. U pripremi utakmice smo znali da ćemo imati dosta prostora na 'šestici'. Bili smo energetski dosta prazni, treća utakmica u sedam dana. Premalo smo kreirali, ali bitno je da smo pobijedili. Mali Prpić je ušao i odigrao dosta kvalitetnu utakmicu - rekao je Karoglan.

Zašto je Brekalo zamijenjen na poluvremenu, upitali su splitski novinari stratega Hajduka.

- Vjerujem da je izvanredan igrač i da će biti pravo pojačanje. Dajaku je drugačiji profil od Brekala. Neki igrači su nam malo prazniji, ali im treba vjerovati. Brekalo je sjajan igrač. Treba vrijeme, HNL je ozbiljna liga, prostori su dosta suženi, protivnici se pripremaju za njega. 

Po prvi puta od dolaska u Hajduk svoje je mjesto na klupi našao Ivan Perišić. Još uvijek nije upisao službeni debi za bijele, ali ovo je bila naznaka da bi mogao zaigrati vrlo brzo.

- Izrazio je želju da bude s momčadi, sve je pozitivno - rekao je Karoglan.

Kako je uspio izolirati momčad od svega što se događalo ovaj tjedan oko hrvatskog nogometa?

- Svi imaju pametne telefone, sve se čita. U moje vrijeme su se čekale novine. Nije to nikakav alibi za ništa. Moramo se fokusirati, pobjeđivati. Moramo strašno puno vježbati, trenirati, mijenjati navike, a to je najteže. 

Ključne riječi

Komentara 6

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
22:45 02.03.2024.

sada umjesto penala idu crveni kartoni ....

MA
Matija100
00:20 03.03.2024.

Koje baljezganje o nepostojećoj igri. Pritisak na suce je donio još jedan prestrogi crveni protivniku, Hajdukovcima se sve oprašta, nema kartona. Nema igre ali bodovi se pišu. Prava hajdučija.

ID
Ivo_didin
00:50 03.03.2024.

"Brekalo je sjajan igrač. Treba vrijeme, HNL je ozbiljna liga, prostori su dosta suženi, protivnici se pripremaju za njega." .................................................................................................................................................................... Treba li se na ovu izjavu smijati ili plakati? Hvala Bogu što Dinamo nije popustio njegovim ucjenama!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije