Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HAJDUK U NALETU

Euforija opet raste: Perišić se oglasio na Instagramu, evo što je poručio Hajdukovom otkriću

Hajduk i Istra sastali se u 25. kolu SuperSport HNL-a
Ivana Ivanovic/PIXSELL
03.03.2024.
u 09:43

Nakon pobjede protiv Istre 1961 navijači zazivaju njegov povratak na teren koji bi se i mogao uskoro dogoditi

Nije igrao, ali bio je na klupi. Dovoljan je to razlog navijačima Hajduka da vjeruju u skori debitantski nastup Ivana Perišića za klub. I dalje traje proces njegovog oporavka od teške ozljede koljena koju je zadobio jesenas na jednom treningu Tottenhama. Iako se strahovalo da će zbog toga propustiti i Euro ovoga ljeta, Perišić se već potkraj mjeseca možda nađe i u Hajdukovih udarnih 11. U tjednu nakon reprezentativne stanke, onom uoči Uskrsa igra se veliki derbi na Poljudu, nikad se ne zna, možda baš u njemu prvi puta zaigra za splitski klub.

Nakon subotnje pobjede protiv Istre Perišić je posebno pohvalio Leona Dajakua. Ušao je na poluvremenu i već dvije minute kasnije asistirao Filipu Krovinoviću za jedini pogodak na utakmici. I navijači su mu nakon utakmice aplaudirali, napravio je nekoliko dobrih poteza kojima bi si mogao priskrbiti i ulogu startera u nadolazećim utakmicama.

Foto: Screenshot: Instagram

"Dobra utakmica mladiću, samo tako nastavi", napisao je Perišić na Instagramu nakon utakmice s Istrom. Hajduk u sljedećem kolu ide u goste Gorici, a potom će prije stanke za utakmice reprezentacija odigrati domaći susret s Lokomotivom.

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar Idler 3
Idler 3
09:50 03.03.2024.

Još sam dopelat oneg španjolskog suca nek im redovito sudi...i fešta more začet !

Avatar southman
southman
10:26 03.03.2024.

Dajaku igrao 45 min a u finisu utakmice disao na škrge !?

Avatar KorisnikZa2Kn
KorisnikZa2Kn
10:10 03.03.2024.

... i babu vangu i milovana...da pokriju i tu stranu!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije