Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BIZARNO

Nevjerojatan detalj! Pogledajte što je Ukrajinac napravio Hrvatu, svi mu se smiju!

Tokio: Miran Maričić 10m zračna puška
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/3
03.08.2021.
u 10:44

"Gumb na jakni mi se otkopčao i osjetio sam neku nelagodu, ali prošlo je vrijeme i morao sam pucati pa nisam ni primijetio",  opravdavao se poslije Kulish, ali bilo je prekasno.

Nevjerojatna priča stiže s Olimpijske streljane u Tokiju. Ukrajinac Serhiy Kulish vjerojatno još uvijek psuje nakon nesvakidašnjeg događaja u finalu MK puške na 50 metara trostav u kojem se Ukrajinac zajedno s našim predstavnicima Petrom Goršom i Miranom Maričićem borio za medalju.

Naime, branitelj srebra na 10 metara iz Rija ostao je bez šanse za medalju i eliminiran je nakon što je pucao u protivnikovu metu.

"Tko puca u tuđu metu? Samo ljudi poput mene", razbjesnio se se odmah.

Sve je izgledalo odlično za Kulisha koji je držao 4. mjesto do 35. hica kada je Ukrajinčev metak završio ni manje ni više nego u meti našeg Petra Gorše!

Na streljani je odmah nastala pomutnja, a suci su njegov 35. hitac proglasili nevaljanim te je za njega dobio nula bodova. To je odmah utjecalo na njegov rezultat te je s visokog četvrtog pao na, posljednje, osmo mjesto koje znači eliminaciju iz natjecanja.

"Gumb na jakni mi se otkopčao i osjetio sam neku nelagodu, ali prošlo je vrijeme i morao sam pucati pa nisam primijetio da već ciljam na tuđu metu",  opravdavao se poslije Kulish, ali bilo je prekasno.

Kinez Zhang Changhong osvojio je zlato, Rus Sergey Kamenskij uzeo je srebro, a Srbin Milenko Sebić broncu. Naši strijelci Gorša i Maričić završili su na 5. i 6. mjestu.

>> Pijavica se pojavila na terenu i dignula suca u zrak

Komentara 1

LI
liliZG
12:04 03.08.2021.

joj, gledala sam to, prvo je sudac došao k našem i tražio da prebroji metke, valjda su onda skužila da taj jedan višak je od nekog drugog....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije