Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Trofej plavim kadetima

Nevjerojatan dan u Ludbregu: Hajdukovi juniori i pioniri slavili protiv Dinama

Hajduk juniori - Dinamo kadeti
Facebook
19.05.2017.
u 19:55

Igrala su se tri finala nogometnog kupa za mlađe kategorije i u sva tri finala igrali su Dinamo i Hajduk.

Ludbreg je danas bio domaćin trostrukog programa, igrala su se tri finala nogometnog kupa za mlađe kategorije (pioniri, kadeti i juniori) i u sva tri finala igrali su Dinamo i Hajduk.

U prvoj utakmici slavili su pioniri Hajduka s 3:1 (Šaranić za Dinamo, Galić, Bebić i Ljubičić 70 za Hajduk) iako je Dinamo rano poveo. No Hajduk je sve preokrenuo u samoj završnici s dva pogotka.

Kadeti Dinama osvojili su kup nakon 3:2 pobjede (Pršir, Marin i Šipoš strijelci za Dinamo, a Šego i Blagaić za Hajduk), sad je Hajduk rano poveo, Dinamo preokrenuo na 2:1, ali se Hajduk vratio. No, plavi su do kraja uspjeli iskoristiti brojčanu nadmoć i slaviti s 3:2.

Iako Hajduk nije registrirao svoju momčad za juniorsko prvenstvo, ona je ipak otišla do kraja u Kupu. U posljednjoj utakmici trostrukog finalnog programa u Ludbregu "bili" su svladali "modre" nakon raspucavanja s bijele točke 6-4, pišu 24sata.

Dinamo je poveo u četvrtoj minuti golom Marija Ćuže na asistenciju Kneževića, a Hajduk je izjednačio već u 16., kad je Matej Hudećek zabio bizaran autogol iz voleja na petercu, u pokušaju izbijanja lopte.

Izjednačen je rezultat stajao na semaforu do 80. minute, a onda je ponovno postalo zanimljivo. Hajduk je poveo preko Delića, koji je iskoristio fino dodavanje Čulića za preokret. Ipak, samo dvije minute potom Skorup je napravio glupost igravši rukom u šesnaestercu Hajduka, pa je Neven Đurasek izjednačio iz penala.

U lutriji jedanaesteraca hajdukovci Simonović, Skorup, Krajina i Delić bili su besprijekorni, dok je golman Hajduka Matijaš skinuo udarce Franjiću i Špikiću te tako omogućio veliko slavlje za splitsku momčad.

Komentara 1

Avatar Piskiper@1
Piskiper@1
23:28 19.05.2017.

O Hajduče dica su tvoja uvik uz tebe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije