Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 84
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hajduk ipak treći

Šemper spasio Lokomotivu koja je sa 10 igrača odnijela bod s Poljuda

Adrian Šemper
Igor Kralj/PIXSELL
16.05.2017.
u 20:51

U šestoj minuti nadoknade pucao je Vlašić sa 15 metara, loptu je skrenuo Said, ali gostujući vratar je nevjerojatno obranio.

Hajduk i Lokomotiva remizirali su na Poljudu (1:1) u susretu 37. kola MAXtv Prve HNL. Bijeli se tako nakon poraza na Rujevici nisu vratili pobjedama dok zagrebačka momčad već neko vrijeme igra rasterećeno te se nalazi na sredini ljestvice.  

Bolje su počeli domaći pa je u 11. minuti greda spasila Lokose. Topovski udarac Memolle sa 18 metara probio je Šempera, ali i pogodio okvir gola.

Ipak, gosti su prvi stigli do vodstva i to u 37. minuti. Halilović je izbjegao zaleđe, te izašao sam na Stipicu, a onda nesebično dodao Doležalu koji iz blizine šalje loptu u praznu mrežu.

Od 47. minute Lokomotiva je igrala s igračem manje jer je Bočkaj dobio drugi žuti karton.

Hajduk je u 73. minuti ponovno zatresao gredu. Nakon centaršuta Hamze najviši u skoku bio je Savvas, ali lopta je odsjela na gredi. 

Domaćin je ipak uspio izjednačiti u 87. minuti. Savvas je pucao nakon povratne lopte Vlašića, Šemper je obranio, a Hamza je odbijanac pospremio u mrežu.

Mogao je Hajduk i slaviti, ali je Šemper spasio Lokomotivu. U šestoj minuti nadoknade pucao je Vlašić sa 15 metara, loptu je skrenuo Said, ali gostujući vratar je nevjerojatno obranio.

Hajduk je treći sa 63 boda, a Lokomotiva peta sa 40 bodova.

Komentara 8

BU
budagigo
21:42 16.05.2017.

izuzetno sam uživao u prezentaciji dalmatinske tiki take precizno rukovođene rukom trenera carilla kao i u močnoj prezentaciji najjačega napada hrvatske lige u čemu se slažu eminentna novinarska pera predvođena juricom radićem iz sn-a,naravno napada haYdUka,koji je demonstrirao svu svoju kreaciju,silinu i snagu jurišajući na bedeme protivničke ekipe koja se očajnčki branila sa svih svojih 9 igrača u polju.haYdUk je pljenio svojom izvedbom čak i unatoč drugu sudiji koji se trudio odmoči haYdUku što je svaki pažljivi promatrač mogao primjetiti,te nije dosudio niti jedan penal za haYdUk,nije isključio više od jednog protivničkog igrača,a morao je i trebao,produžio je sudačku nadoknadu za pišljivih 7 minuta,a krajnje je bezobrazno od druga sudije da za haYdUk nije dosudio barem 5 onakvih kornera kakav je bio onaj zadnji dosuđeni na utakmici.ali nema te sile pa čak niti sudačke koja može nauditi i zaustaviti zahuktali haYdUk .

CA
CALL
21:15 16.05.2017.

Bravo Loksa! U 1 poluv. trebalo biti 0-4!!

BM
branko.mihalic1
21:10 16.05.2017.

A sta reci nemogu zabit gol sa igrača vise

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije